Кој е од Алфа објективен? Трајковска вин-вин? Или Христијанче Стојчевски? Специјалци се они невидени како шител што ги има на куп нели како Латас, па пријателката му Ивона....Еве денес на пример: Нашол Христијанче некој профо... и го прашува: А? Нели имаме поголема инфлација него што тврди Ставрески и заводот за статистика 2-3%? Даааааааа! како не!?.... Земете на пример што можевте со 10 Евра пред 2-3 години да купите, а што можете сега... брао бе профо! Алал ти чуфте! Како да не е така и во зоната, како да не знаеме дека Еврото исто така стануе срање валута.
Мене ми се најобјективни (ако такви има некаде) Телевизија Макпетрол! Некако ми се најмалку агресивни нивните новинари... О-хооооо! Летарфија ги фаќа со плата од 40-50,000 никој не ги притиска.... добровечер почитувани гледачи, овој рече вака, а оној онака.... супеееер Телма! Така требе!
Инаку ако ме прашаш сметам дека со заминувањето во историја на А1... има простор во медиумите, независно дали е тоа некоја нова ТВ или информативен портал, или радио можеби....