baksterski
Националист тип 500
- Член од
- 22 февруари 2010
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 277
Миленко е најнепристрасниот новинар во МК Колку е ова јако, не ми се верува дека го пишувамdrugarkata sigurno se "pali" vaka i na janko i milenko
Миленко е најнепристрасниот новинар во МК Колку е ова јако, не ми се верува дека го пишувамdrugarkata sigurno se "pali" vaka i na janko i milenko
Може ова го рекла другарка ти? *Sexual innuendo*"Јас највеќе го обожавам Латас оти не е пристрасен и баш убаво влеГува во фаца. Најначитан новинар, интелигентен и сите треба да земаат пример од него"
Убав, да....ама скап! Ми се чини дека телевизија како Амазон или КРТ да напраиш сега ти треба инвестиција од број со 5 нули... а камо ли ако размислуваш посериозна! За фреквенција и права мислам за нац. ниво одат 20,000 Евра годишно.... не сум сигурен за ова се оградувам од грешка, ама ми се чини јако дерат! Но што е тоа ако си голем во бизнисот и ако приходите за реклама ти раснат со прогресија од 500% годишно!? .... (кога реков *голем* мислев на голем симпатизер....
Се прашувам, како функционираат оние нискобуџетните - локални ТВ!? Јас не ги ни гледам, бидејки сум постојано на дигитална... постојат ли овие, како работат? Скај НЕТ, МТМ Амазон? У ствари кој нив ги гледа!?
Но еден од условно *малите* е со тенденција да стане голем!?....
И пак со *упикување* на власта.... која? Е, Купувајте де македонски производи! Токму таа - Нашата! Иако во последно време со бркањето на ‘‘бурекџијата‘‘ како да им мутира уредувачката политика!? Или пак се лажам!?
Денес изгледа тоа е формулата за успех во ТВ бизнисот - една две серии од Туркиш или Боливуд продакшн.. за плукање на *поларизираните* една утринска како ‘‘Здраво Македонијо‘‘ или емисии како Бумбар или на Нора онаа што одеше на Алфа уште поубаво... да се испоплукаат оние од штабовите и да ги заслужат хонорарчињата, сега кога нема плакати.... и најбитното упикување у анус на власта со реклами како тоа остваруваат, а сигурно така би било и со некоја друга власт!? (да не се разбереме погрешно).... Ете ти формула за успех!
Алфа е објективна ?.Сигурно не си го фатил серијалот полн со лаги Нов Светски Поредок кој се пласира на АЛфа Тв.Изгледа нашите медиуми го присвојуваат светскиот начин на профитерство и зголемување на гледаноста.Неколку лаги за глобална завера и топол џебМене Алфа ТВ ми е најобјективна, мислам дека тој впечаток повеќе ми произлегува од тоа што, толку многу Сител е Шител па затоа Алфа ми делува понормална
Najmnogu mislev za vestite na AlfaАлфа е објективна ?.Сигурно не си го фатил серијалот полн со лаги Нов Светски Поредок кој се пласира на АЛфа Тв.Изгледа нашите медиуми го присвојуваат светскиот начин на профитерство и зголемување на гледаноста.Неколку лаги за глобална завера и топол џеб
Вестите за Македонија можеби да ,но за светот не би рекол баш .А емисиите се приказна сама по себе,пропаганда за зголемување на нивната крвава медиумска империја .Чист профит !!!.Јас сум човек кој се залага за капитализмот и приватната сопственост.Ако мене ми се гади од помислата на ујдурмите на Алфа Тв ,тогаш навистина има нешто тукаNajmnogu mislev za vestite na Alfa