Што кажува вашиот изглед (фаца) за вас?

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Порано у основно кога лудував немаше мн кои го сфаќаа тоаа... Сега се смирив колку-толку и другите почнаа да ме сметаат за ептен одлепена... ај оди сега верувај му на изгледот... си нема врскааа.... !!!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Луѓето ништо не мислат за мене, пошо не можат да ме видат... оти сум НИНЏА! :P

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Цитирам: дека сум нарцисоидна пуфлица со кренат нос со која луѓето се плашат да започнат муабет :cautious:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј фраери, препукување на профил или кај си сакате. Поздрав.

Он-топик - Мирен, тивок, смотан, нрд, потенцијален сериски убиец.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мојата фаца кажува дека нема да плаќам за секс никад :cool:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Инспириран бев од една забелешка упатена кон мене дека изгледам како мирен и симпатичен дечко.
Оваа забелешка дојде од личност што скоро и да не ме познава.
Ич не треба да те познава, за да оцени дали си и' симпатичен. Тоа ваљда е категорија што се проценува според надворешен изглед.

....или ти мислиш на симпатичен, како резултат на поширока, комплетна обсервација?

S

Sheldon Cooper

Гостин
дека сум опасен дечко а кога ќе ме запознаат подобро сфаќаат дека сум фин, мил и најпрекрасен (но тоа е бидејќи не го знаат моето вистинско лице -> првиот впечаток е вистинскиот :) )

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
А како го замислува секоја мајка зетот?
Маж домаќин, со имоти, добиток и механизација, финансиски добро ситуиран, строен, мустаќ црн густ со тук тамо некое бело влакно, лице и раце осунчани и машки отврднати од работа в поле, на секое идење на гости носи полутче, канта сирење триест јајца, кајмаче, две оки ракија и пет оки вино. Љубезен кон мајка и заштитнички строг кон невестата. Чоек шо знае да ја подучи невестата на скрмност покорност и домаќинлук.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.608
Поени од реакции
2.229
Незнам зошо кога ке ме видат помислуваат дека сум Чак Норис.Е убо де не Чак ама некој арогантен, намуртен,...
Всушност на човек му требаат 5 минути со мене за да запримети дека сум смотан,интересен и насмеан.И ЗЕЛЕН де нормално:D

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Мојата фаца на луѓето им остава впечаток дека сум муле :), кога ќе прозборам не веруваат на ушите :pos:, се чудат и секогаш ми велат дека друг впечаток оставам кога ќе прозборам. :icon_lol:

абе кога ќе се навијам оратор не ми е рамен,:pipi: штета што ме мрзи да зборувам и дискутрам.:icon_mrgr:

I

indigo child

Гостин
Ја сум у принцип Мона Лиза на изглед. Ми судат многу по Мона Лиза, мислат дека сум со блага насмевка секад, а знам да бидам и бес, а и со фатена коса.

Kajgana Shop

На врв Bottom