Што кажува вашиот изглед (фаца) за вас?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мене ми велат дека изгледам наивно.

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Дека сум дива особа... а нема врска !:eek:А да... и арогантна

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
дрска, арогантна, препотентна...а уствари врска нема :confused:
малку подобро да ме запознаваат мењаат мислење одма.
само сум малку поише принципиелна;)
абе СРЦКА:vozbud:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Повеќето што прв пат ме виделе си помислиле „Еј, види го човеков. Толку е среќен, се` му е тамам...“. Ама после малку подобро запознавање и не е баш така. Ама воглавно секогаш сум насмеан (такво ми е природно лицето) и затоа така си помислуваат:)

Член од
19 март 2014
Мислења
130
Поени од реакции
45
дека сум опасен дечко а кога ќе ме запознаат подобро сфаќаат дека сум фин, мил и најпрекрасен (но тоа е бидејќи не го знаат моето вистинско лице -> првиот впечаток е вистинскиот :) )
И мене така :-D како што рече еден кајганџија не знам како беше потпишан вика : изгледот лаже

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Доволно е еден човек да го погледнам и веднаш ќе знам каква личност е тој, ...... досега во 99.9% сум погодил... речиси никогаш не сум погрешил во проценката :)

А во проценката за мене луѓето многу грешат се додека не ме запознаат.... им личам на дигнат, арогантен и див човек, а наспроти, јас сум баш добар, мирен и пријателски расположен човек :)

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Од прва како МУЛЕ, а после секад станувам UNICORN!!!:tapp:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Имам слушнато дека мислеле дека сум арогантна, јесда никој никогаш не ми кажал во лице :D А воопшто не сум.

Член од
21 октомври 2013
Мислења
150
Поени од реакции
320
Абе ние жените сега почнавме да изгледаме арогантно и диво или отсекогаш било така? Гледам доста жени оддаваат ист впечаток. :)
Шала на страна, кажуваат дека делувам студено, кренато, врска нема јас плачам уште Ѕверот кога умира на крај. И одма присна станувам со луѓето , често се дешава да кажат ееее а каква беше ко те видов првпат.. Е каква бев - истата бев,истата сум, ти различно ме доживеа.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Доволно е еден човек да го погледнам и веднаш ќе знам каква личност е тој, ...... досега во 99.9% сум погодил... речиси никогаш не сум погрешил во проценката :)

А во проценката за мене луѓето многу грешат се додека не ме запознаат.... им личам на дигнат, арогантен и див човек, а наспроти, јас сум баш добар, мирен и пријателски расположен човек :)
:)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Well... има три варијанти. :свиркам: Едни ме знаат ко најсрамежлива и најповлечена, други ме знаат ко ненормална будала, а оние најдобро што ме знаат, ме виделе у двете светла (фактички му доаѓа како трето светло). :D
Тие што не ме знаат доволно, на пример познаници или на улица да ме види некој: Затоа што сум премногу срамежлива, највероватно ќе буљам у нешто.. може да биде земја, небо, семафор, зависи што ме импресионирало. :pos:Оставам впечаток на многу срамежлива и повлечена личност. После тоа следува моментот кога ќе се лупнам во бандера, ќе се сопнам качувајќи се на тротоар и некој ќе си рече: Нема спас за оваа. :D Кај срамежлива, па и глупа. :pos:Не гледам секогаш у очи кога зборам, од тој пусти срам. На тоа ми имаат дадено замерка.
Кога сум у друштво: Е тогаш сум скроз различна. Одам од крајност во крајност. Тогаш веќе правам премногу гестикулации, мислиш бркам муви пред себе. :ROFLMAO: Али така е пошто сакам поубаво да објаснам. :D Или пак да пеам или рапувам некоја најретардирана песничка. Тогаш... ми имаат кажано дека сум била позитивна, смешна, распеана...
Така што, не можам да издвојам едно. :свиркам:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Брадата на моето лице укажува колку сум мрза. Подочњаците укажуваат дека сум вечно ненаспан без разлика која смена сум на работа.
Еден школски пред 5 години ми рече дека сум сериски самоубиец.

Воглавно батка кој незнае да го најде своето место во координатниот систем на конфузијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom