smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.738
- Поени од реакции
- 4.496
Инспириран бев од една забелешка упатена кон мене дека изгледам како мирен и симпатичен дечко.
Оваа забелешка дојде од личност што скоро и да не ме познава.
Е сега прашањето ми дали вашиот прв впечаток за некоја личност што не ја познавате дали е вообичаено точен или погрешен.
Знам многу луѓе што ќе видат некоја личност...
најпрост пример ми е кога во друштво на женски коментираат „леле види ја онаа 100% курва е “
...и одма даваат забелешки за карактерот на одредена личност.
п.с исто така би сакал да наведам не сум сигурен кај читав за истражување каде жени имале само фотографија од маж и требало да ги погодат неговите карактерни особини и воглавно биле во право.
Кое е вашето мислење за тоа колку надворешниот изглед кажува за вашиот карактер?
Оваа забелешка дојде од личност што скоро и да не ме познава.
Е сега прашањето ми дали вашиот прв впечаток за некоја личност што не ја познавате дали е вообичаено точен или погрешен.
Знам многу луѓе што ќе видат некоја личност...
најпрост пример ми е кога во друштво на женски коментираат „леле види ја онаа 100% курва е “
...и одма даваат забелешки за карактерот на одредена личност.
п.с исто така би сакал да наведам не сум сигурен кај читав за истражување каде жени имале само фотографија од маж и требало да ги погодат неговите карактерни особини и воглавно биле во право.
Кое е вашето мислење за тоа колку надворешниот изглед кажува за вашиот карактер?