Што кажува вашиот изглед (фаца) за вас?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
дека сум самобендисан (лош впечаток имаат)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Иам размислувано за ова и мислам дека е точно до некаде. Дури има и посебни професионалци кои се занимаваат со оваа тематика и тврдат дека лицето е склоп од особините и искуствата на една личност ...

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
ми имаат кажано дека делувам на дигната, резервирана...
дигната у никој случај не сум
а за резервирана до негде точно, блиски се терминиве по дефиниција но сепак има разлика, дигната го сфаќам као демек мислам не си ми на нивоу, а резервирана у смисла не толку дружељубива, не ми приоѓај, секако нема да те дружам.
исто ми рекле дека уопште не делуем наивно, кога ќе кажам како некој ме зезнал реагираат у стил тебе? no way или нешто а ти дан си го/ја зезнала а не знаеш хехе а уствари ја сум наивната у цела прича. неправда! :place:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Мене на прв поглед ме гледаат како некој ептен сериозен. Нешто ради изгледот, нешто ради тоа што сум доста резервиран кога запознавам нови луѓе. Еве скоро седиме онака друштво, тресеме глупости, а новата девојка на другар ми се гази од смеење, и после ми вика „Абе те мислев за поозбилен“. Демек не можела да ме замисли во такво светло, да се зафркавам за се’ и сешто. И од други имам слушнато вакви муабети, сум бил поопуштен од тоа што ме мислеле.

Член од
24 јануари 2016
Мислења
15
Поени од реакции
4
Обично ги препознавам луѓето какви се по карактер, а на пример мене говорот на телото и изгледот на фацата воопшто не се совпаѓаат со мојот карактер.

Член од
15 јули 2016
Мислења
38
Поени од реакции
26
Многу мила и дружељубива, откачена и лабава во очите на тие што ме знаат колку толку. А во очите на тие што не ме знаат, барем ова ми го имаат кажано луѓе што мислеле пред да ме запознаат, делувам на дигната што нема врска, сепак сите го менуваат мислењето по некое време. Кај машките изгледа имам оставено впечаток “НЕ ЈА ЗАДЕВАЈ! АПЕ!“ само ова ми е некако најлогично....

S

SpaceTraveler

Гостин
Мирно дете. Понекогаш изгледам многу наивно и емотивно и ми сјаат очите - што може да е точно. А понекогаш изгледам егоистички, спремен за лов, намуртено и опасно. Многу чудно и во животот ми се впреплетуваат овие особини и на лицето ми се гледаат :D

Kajgana Shop

На врв Bottom