Што играте во моментов

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Ја завршив Far Cry 3, одлична игра е. Малку ме нервираа мисиите кај што си дрогиран, ама ајде повеќето мисии во играва се акција/авантура, камо среќа да имаше уште бази за ослободување, цел ден би ги играл(од далеку со снајпер ги онеспособувам алармите и после удри:vozbud: ). На крај избрав да ги спасам пријателите.:D Сега следна е Sleeping Dogs.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Кој почеток го има само играва, нека сиби мајката.

Член од
15 декември 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Моментално играм на мојот пс3 cod-bo2 multyplayer. уживанција :D

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Portal 2 незнам како досега ја немам играно :) единствена игра во последните години што ме има седнато на пс онака да неможеш да станеш од него додека не го стигнеш крајот

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
WARFRAME нова F2P ММО пуцачина во трето лице
си зедов бета код од ММОБОМБ http://www.mmobomb.com/giveaway/warframe-beta-keys

забавна игрица се игра во co-op, колку што знам нема PvP и прекрасно изгледа за бесплатна игра
моја препорака пробајте ја и така нема да ве чини ништо освен вашето време :D

M

Muranyi

Гостин
Само што ја поминав Assassins Creed-Revelations.Не знаев каде и како да ја споделам импресионираноста,се мислев да излезам на балкон и да урлам,помислив да пишам нешто на ФБ како статус...но сето тоа ќе беше кретенски.Можеби е една од најдобрите игри кои ги имам играно,за приказната сум сигурен дека е најдобрата во гејминг индустријата....евр.Се надевам дека третото продолжение е на ниво како претходните,еве го чека за инсталација.Се чувствувам онака избедирано,како кога сте на одмор,штом се вратите дома кога ќе ве зафати мини депресија зашто ви минал одморот.Е баш во такво расположение сум во моментов.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
far cry 3 ja svrtev pred nekoj den i sum pre impresioniran od igrata, me ostavi bez zborovi. Sovrsenstvo u sekoj pogled za razlika od dvojkata koja bese bullshit., grafika perfektna i gejmplej isto, nemam igrano takva igra odamna. malce toa.so magiite ne go sfakjam kako toj bosot na bosovite go kolam, a okolu mene dvesta vojnici negovi gledaat stanue mrak i ja i on samo go ubijam i svite tie umreni a ja ne sum gi ispukal niv isto i so vaas bese taka wtf?

inace toj vaas stvarno e bed lak brajan probuva da me ubie 100 pati a na kraj on kje naebe jako :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Far Cry 3 до вчера ме оставаше без спиење, од денес Assassin's Creed 3..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.033
Nisto, neznam sto..
Mark of the Ninja po 10tina min ja cepkam. xD

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Euro Truck Simulator 2 :icon_mrgr:.
Да не објаснувам што игра е сигурно знаете, само ќе ви кажам како цар сте возите камиони со различни товари низ цела европа.

Kajgana Shop

На врв Bottom