Во десктоп мод можеш да инсталираш Heroic Game Launcher, со кој можеш да инсталираш и играш игри од Epic, GOG и Amazon. Лично го немам пробано ова.Дали Steam Deck е стрикно закључен на Steam или може да се користат и од Epic Games,Amazon Prime?
Што армија и дали веќе изигра утакмица или се уште ја собираш?Space Marine би препорачал кецот да ја изиграш колку да се запознаеш со ликот. Приказната не знам колку ќе биде поврзана. Мислам и дека е солидна игра да се запознаеш со WH40K универзумот, покрај Inquisitor: Martyr. Јас скоро почнав да навлегувам во овој универзум, земав и 2-3 книги да прочитам, а земав и минијатури и се спремам да ги фарбам.
Steam Deck OLED земав во декември. Од тогаш наваму PS5, XBOX и Switch фаќаат прашина. Лаптопот го палам само кога рејдам во WoW или играм други ММОа што не можат да се играат на Steam Deck.
За игри, покрај купување на Steam Sale, препорачувам и Humble Bundle. Претплатен сум на месечниот бандл 7 години, а од време на време зимам и други бандлс ако некој ми фати око. Имам околу 1000 игри на Steam, од кои 400-500 се Steam Deck verified. Во секој момент имам голем избор, без разлика каков тип на игра ми се игра во моментот. И доста се поефтини отколку на конзоли.
Колку само нема врска со Дум.Doom meets Helldivers 2 со фрлени sparkles од Baldur Gate 3.
Што ќе играш на ова ?!Зошто никој не спомна за оваа рачна конзола 4500мкд е на Алиекспрес со бесплатен шипинг!!!
биди сериозен,може да се игра и од Сони 1от ниво на игри.За таа пара супер е додека си на работа и да тепаш времеШто ќе играш на ова ?!
Тетрис и солитер ?!
Боље на телефон ќе емулирам игри од psp и ps2 отколку на тетрис римејк.биди сериозен,може да се игра и од Сони 1от ниво на игри.За таа пара супер е додека си на работа и да тепаш време
атмосферата е повеќе како во Doom, отколку LOTR.Колку само нема врска со Дум.
Повеќе личи како универзумот на ЛОТР или Воркрафт да се споил со Алиен вс Предатор или Стар Ворс.
Орки, луѓе, спејс елфс, тие едни како свемирски зомбиња и костури и сите со пушки. Што со ласери што со куршуми.
Многу ми е глупа Ворхамер 40 000 заради ова. Кога епска фантазија ќе измешаш со научна фантазија се добива срање у боја.