Што играте во моментов

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
nit for spid andergraund 2 se potsekjam na dobrite stari vremina :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
КРИЕНКА - со помалата внука,овде во станот,бидеиќи се уште не и се спие,
но таа се победува и секаде ме наоѓа,под маса,позади завеса во регал и ВЦ,
но јас сум ти стар лисец-генерација на Киро,па ми текна и ова додека таа жмури,
излегувам на тераса,а поради завесата на малечкото моме не и текнува за тоа место,
но и тоа после кратко време се откри или и поткажа некој-е сега мислам нешто друго...
што да сторам, но арно рекле уште постарите - не си фаќај игри со деца.ќе те победат...

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Sniper - Ghost Warrior 2
+1
Одлична игра, уште сум на почеток, мислам дека ќе биде подобра од првиот дел во кој ме нервираа со поцрвенувањето на непријателите, јбг финта е да ги распознаеш во џунглата, а не да ти ги бои со црвено кога случајно ќе ги пронајдеш со зум.

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
+1
Одлична игра, уште сум на почеток, мислам дека ќе биде подобра од првиот дел во кој ме нервираа со поцрвенувањето на непријателите, јбг финта е да ги распознаеш во џунглата, а не да ти ги бои со црвено кога случајно ќе ги пронајдеш со зум.
Малку оф топик прашање, стварно е добро направено AI на непријателите?И дали приказната од кецот се надоврзува со двојката?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
+1
И овде ги поцрвенува, уствари над нив со црвено v ги означува... кога ќе те забележат...
.. инаку, графиката е добра... бара стелт играње, мисијата во Сараево е одлична... сега сум во Тибет...

Член од
8 март 2013
Мислења
76
Поени од реакции
103
Јас ја завршив SGW 2, одлична игра штета што е толку кратка...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Член од
27 декември 2011
Мислења
50
Поени од реакции
34
Dark Souls!!! Ми требаа 50 саати да ја завршам прв пат, па ај да видам колку ќе треба на New Game +

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Dark Souls!!! Ми требаа 50 саати да ја завршам прв пат, па ај да видам колку ќе треба на New Game +
Јој, ja изгубен бев нацело, за 80 часа едвај 50ти левел бев првиот пат. И не ја завршив.
Кога почнав одново па после и со new game+ за 80 часа, 110ти левел, така нешто.

Јас завршувам Tomb Raider, ептен кратка.
Си почнав Path of Exile.
И се оставам на Fun Run. :mad:

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Играм Age of Empires III :).Интересна игра е.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Bioshock најновава
за почеток колку што поиграв малку...не ми е толку интересна како кецот иако не ја направија истата грешка како со двојката па се работи за сосема друга приказна, временски период, град, атмосфера....пак тука е она дежа-ву чувство дека веќе си поминувал низ истите работи....градот е интересен али овој период 1910тиве а и самите луѓе ми се тапа некако :D ...први впечатоци колку за почеток...

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Air Rivals ( online multiplayer игрица ). Можам да играм 24 / 7, воопшто не здосадува ( за оној кој ќе ја сфати бидејќи е малку сложена ) :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Skyrim, поради Dragonborn DLC-то ја почнав од почеток, 50тина саати до сега, main storyline скоро и не е чепнат. I probably won't play another game anytime soon.
Само што ми се игра BioShock Infinite сега, може пауза да и направам.

Kajgana Shop

На врв Bottom