Живеам во Чаир поточно у топаанско....некој албанци се фини и боље ми е соживотот со нив(поздрав Љуљи) одколку со пример комшииве едни шо се македонци и немаат грам култура.....ама повекето неразбираат шо е соживот...реално гледано така е
е ајде де кога имаа шанса да ги средат Албанците и да направат добро за брача македонци оти не го направија тоаАбе кои Срби... Албанците :nesum: се тие на кои секаде не им чини!
И да, јасно е дека не им е до права туку до територии, и тоа не на обичниот Албанец, на политичарите!
Политичката опција е одбрана од народот. Каков народ, такви политичари.Абе кои Срби... Албанците :nesum: се тие на кои секаде не им чини!
И да, јасно е дека не им е до права туку до територии, и тоа не на обичниот Албанец, на политичарите!
Abe ja ne vikam deka treba da se mrzime ko luge , mene najdobar drugar mi e polualbanec i tatko mu kako Albanec intelektualec izrazito go postuvam ...
Nikogash ne bi dignal raka na niv poprvo bi se ubil sam ama sea opsto gledano 80 posto nema sozivot ( ova od kurotoazija mislam inace 90 posto nema sozivot )
Ama edno sto postuem kaj Albancite e sto bar znaesh na sto si , ne se krijat si turkaat svoe , i koga ti e prijatel i koga ti e neprijatel barem znaesh , mnogu od niv poveke postuem od 80 posto od hristijani. Koa ke dadat besa znaat sto e toa , esnafi se ama se se poretki za zal. Plus najbolje biznis so niv se prai na zbor na raka placanje tuka nema zbor svaka cast.
I tocno e kosovarite gi iskvarija mafija , ja znam od detstvo sme igrale i futbal zaedno i nikomu nisto , sme se druzele ama kako pominue vreme politicarite ni ebaaa mater na site .
Zatoa sakam da kazam jas ne podcenuem nekoj ako e coek pa bil i marsovec jas ja osuduvam politikata koja se vodi kaj nas i mislam nema sozivot , ne deka ke kolam nekoj skraja da e
брат тоа не се деси оти тогаш на чело на министерство за одбрана беше Буч е поради тоа.....иначе брат љубе ке им кажеше кај се раѓа лебот...ама затоа и го наместија СДСе ајде де кога имаа шанса да ги средат Албанците и да направат добро за брача македонци оти не го направија тоа
тоа не е точно воено србите го јале од бугарите у повеќе наврати а политички е обратноSekogash Bugarite go jadele od Srbite
Во извештај на ЦИА, Југославија со ЈНА е посочена како 4та војничка сила во светот.Ti si imal metastaza vekje definitivno djabe, efinitivno samo da ti se nacrta.. i bugarskie tenkovi i turskite manevri bea realnost tvoe e dali toa imas sila da go prifatis ili ne.. toa so 4ta sila pffff aj te molam ne bidi smesen.. imase vekje tema na forumov odi dzirni ja.
Ednostavno vo tie momenti Srbcinjata nemaa dovolno kapacitet za postoeckite vojni kamo li da otvorat front uste i vo RM kamo li da rizikuvaat sudir so Bugarija, tuka bese i Kosovo itn itn itn takov od prilika e mozaikot.
тоа не е точно воено србите го јале од бугарите у повеќе наврати а политички е обратно
Bidejki vekje rabotis i egzistiras vo tugjina za tugji drzavni interesi, togas bi mozelo da ni kazes i za tvojata kerka vo koja crkva ke ja vencavas i za kogo.. jas sum na cisto ne gi sakam arnautive ama si gi pocituvam, se nadevam na sin ama ako dade gospod kerka sigurno vo crkva pravoslavna ke bide vencana .. ti si toj sto ja ima muvata ne jas.