SWEDEN
38ca ama nikoj ne verue
- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.531
- Поени од реакции
- 34
abe vinkler
megu redovi za vinklerot ... nema sozivot i tockaКо прво, ИМА виза за Србијa *wink*
Нон-ЕУ членка, VS Еу-Членка = Виза
Trljaj pojako jas zborev deka megu Makedonija i Srbija nema vizi vink vink
Ко второ, бракови, ебење, и масовна распаљотка имале сите народности меѓусебе. Болната реалност е дека Србите цела бивша Југославија ја сметаат за нивна. Затоа се трудат по секоја мерка да прават куршлуз, за некој како тебе, а и повеќето на форумот, да коментираат, ПАТОТ НА МАКЕДОНИЈА КОН ЕУ, ВОДИ ПРЕКУ СРБИЈА, па на нив да им се дигне егото, и евентуално Македонија пак да се спои со Србија. Ете, тоа друже е факт. А цвикери некој друг треба да протрља.
Koj zbori deka patot na Makedonija vo EU e preku Srbija ?? Jas ne ! Ne treskaj ... a ko vtoro na Srbite im e dosta ratovi sankcii i bombardiranja sea ima druga postava taka da se osvestija deka ne moze poinaku pa ne ni imaat pretenzii kon Makedonija vink vink trica
Zato ne mi stavaj zborovi u usta koi ja ne sum rekol
Вистината за балканот е јасно дека не ја гледаш, дека тебе се ти е зелено во ЕУ, па најде да ни ја опраиш работата од туѓина. Такви патриоти пун курац има. Дојди бе, биди муж, направи си своја партија тука, па кољи албанци, води ја Македонија по вистинскиот пат според тебе. Или па сепак парите те влечат повеќе отколку твојата држава, па одлучи да киднеш?
E svasta znaci toa da se praelo so partii i kolenje odma ke dojdev ama ne se prai toa taka , ko vtoro jas ne sum za kolenje samo za golema preselba na narodite, treto mojata drzava umre po ramkovniot dogovor samo uste imam nekoi simpatii kon napateniot narod ...i te molam ne me praj koljach koga jas ne sum toa
боли, нели?
Komarec koa bocka samo zamara ne boli druzhe taka da ne se sekiraj za bolkata moja