leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Она вас,во нејзините очи,вие нејзе во вашите.Од страна гледано она вас:smir:HaRdToGeT напиша:Vaka sega, da si iskazam moe mislenje za "muvacici". Niv im fali neshto vo glavata, ednostavno nekoj se muvaat radi sex nekoj radi slava, Cesto kazuvaat gi vrtam 5 mina na mal prst a ednostavno tie pojma nemaat, a koj kogo vrti i koj ima poveke korist od toa? Edna sliucka koja sum ja doziveal. Tipka od beograd doaga na gosti kaj eden drugar, bratrucedka mu bila. I tipkava ednostavno slobodna za muabetCe opushtena shto na prv pogled ne e cudno nishto ... ali jako zgodna pred se taka da ednostavnbo napravivme drushtovoto natprevar koj ke ja dobie, i si ja probuvam shansata vrtam muabece so nea i taa mi vika "primetiv deka ste zaletani po mene ali ednostavno sakam da ti kazam deka mi se dopagash no ne sakam nikoj od drugite da bide povreden pa zatoa sakam vrskata megu nas dodeka sum tuka da bide tajna i ednostavno bez obvrski" dodeka e tuka tuka e koga ke zamine cao tuti. I mene mi odgovarashe toa vprocem i na kogo ne bi.. zgodna tipka plus dostapna vo sekoe vreme za seks bez obvrski .... son. i pomina vremeto dodeka beshe tuka dojde den si zamina... po nekoe vreme se otvorivme taka i si kazavme makite okolu toa celo drushtvo .. tipkata go kazala istiot muabet na sekoj od nas 4rica. i bila so sekoj od nas. Prashanjeto mi e ... Koj kogo iskoristi ?