E ova da i go kazes na edna bivsa, taa pod ova podrazbirala bez onadenje na taa rabotaSlavjan напиша:Muvanje e sekakva vrska so ne vklucuva ljubov vo start. .... A da i STETNO E MUVANJETO!!!
Ти очигледно никоаш не си слушнала за збор ПОЧИТ, не ли? Почитувај туѓо мислење, ако ништо друго почитувај ја особата на која што и реплицираш а не знаеш ни што е ни кој е. Со сета почит, сепак мислам дека сум доста постар од тебе (не викам и попаметен, но ти ги гледам постовите, незрели се у п.м, уште на млекце ми мирасаш), така да у свои 33 години сум видел и знам што значи и мувачица, и спонзоруша, и курветина и сл. Нели и самиот збор МУВАЧИЦА ти кажува доволно дека тој маж или дечко е веќе у врска, и таа (мувачицата) секоаш пре или касније ке си добие волеј у задница. Објаснив зошто немаат гордост у претходниот пост, сеа твој проблем е што МОЖЕБИ си ти една од нив, па кон своите неистомисленици имаш одредена доза на анимозитет, и у нервоза читаш и тоа што не е напишано. У секој случај поздрав од мене, и следниот пат ако имаш намера вака неконструктивно да реплицираш, те молам заобиколи ме у широк лак.:pishtoldzRealGirL напиша:Da si ne si gi utnal ti poimite muvacica i sponzorusa?
I od kaj toa deka muvacicite se sekogas vtori?:lud:
Stvarno ne ti go razbiram postov!I zasto nemaat gordost,zasto mozebi ne se spremni za vrska?
А од кај тоа дека не го почитувам извини,јас напишав дека не се согласувам со него а тоа не е исто нели?Gravity Grave напиша:Ти очигледно никоаш не си слушнала за збор ПОЧИТ, не ли? Почитувај туѓо мислење, ако ништо друго почитувај ја особата на која што и реплицираш а не знаеш ни што е ни кој е. Со сета почит, сепак мислам дека сум доста постар од тебе (не викам и попаметен, но ти ги гледам постовите, незрели се у п.м, уште на млекце ми мирасаш), така да у свои 33 години сум видел и знам што значи и мувачица, и спонзоруша, и курветина и сл. Нели и самиот збор МУВАЧИЦА ти кажува доволно дека тој маж или дечко е веќе у врска, и таа (мувачицата) секоаш пре или касније ке си добие волеј у задница. Објаснив зошто немаат гордост у претходниот пост, сеа твој проблем е што МОЖЕБИ си ти една од нив, па кон своите неистомисленици имаш одредена доза на анимозитет, и у нервоза читаш и тоа што не е напишано. У секој случај поздрав од мене, и следниот пат ако имаш намера вака неконструктивно да реплицираш, те молам заобиколи ме у широк лак.:pishtoldz
Src, u pravo si deka site se iame muvano,ali vo temava mislam deka stanuva zbor za onie curi sto konstantno go pravat toa i nemozat da si fatat decko...RealGirL напиша:А од кај тоа дека не го почитувам извини,јас напишав дека не се согласувам со него а тоа не е исто нели?
Браво за тебе ако имаш 33 години носи си ги,али ја далеку од тоа дека уште мирисам на млекце!
И сите вие што мрчите сигурна сум дека барем еднаш се имате смувано во вашиот живот,а тоа женските не ги прави курви..освен ако во мувањето го вклучуваат и сексот што тоа не е случај со мене!
RealGirL напиша:освен ако во мувањето го вклучуваат и сексот што тоа не е случај со мене!
Глупа е или тешко ти е да ја сватиш!?Немај гајле бе срцка ја ќе ти ја објаснам!И ако не ја сватиш пак не се обидувај да ја читаш уште еднаш...!!Bada Bing! напиша:Хехе па тоа зависи од човек до човек. Ти може бакнежот не го сфаќаш како интимно нешто додека сексот да. Е сега што се случува доколку некоја девојка сексот го поима како пиење кафе. Зошто самата си даваш оправдување за своите постапки со тоа што самата си даваш дефиниција дека бакнување и "драпање" со некој речиси непознат е сосема океј додека доколку е вклучена пенетрација станува веќе нешто што треба да се осуди?
Искрено твојава теорија е глупа и полна со твои внатрешни логики