Што ви е најчудно во сонот?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Глупости во боја :P

ај како е можно на пример ќе земам една другарка , влегуваме во дневна и вика леле де жаву оваа маса ја имам видено . е како видено ? истите чаши беа на маса ? истиот чаршав ? мама седеше на столот ? или само нешто слично некаде си виделa или сонувалa :P
и тогаш почна некој басми за демек во претходниот живот можда и се десило :pos2: оооооооооо колку само се изнасмеав ..... нема никаква логика:uvo:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Глупости во боја :P

ај како е можно на пример ќе земам една другарка , влегуваме во дневна и вика леле де жаву оваа маса ја имам видено . е како видено ? истите чаши беа на маса ? истиот чаршав ? мама седеше на столот ? или само нешто слично некаде си виделa или сонувалa :P
и тогаш почна некој басми за демек во претходниот живот можда и се десило :pos2: оооооооооо колку само се изнасмеав ..... нема никаква логика:uvo:
GeGo, тoa e DEJA VU - веќе видено, кое на сите ни се случува :)
Ова е веќе нешто друго:wink:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ова демек дали си ја сонвам иднината :pipi:
ноуп мене не ми е десено , камо среќа да барем еден сон ми се исполнеше .... до сега секој сон останал тоа што ми беше , само сон :smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
И јас сум сонувал случка од иднината. Само ретко ги памтам. Еднаш знаев што ќе ми каже еден другар 10 сек. пред да прозбори.

Член од
2 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
3
зошто никогаш не се гледаме ние самите од страна туку цело време first person, сонуваме во боја или не???!!!!!

Х

Ханзо

Гостин
Што ви е најчудно во сонот?

nekogas koga sonuvam svesna sum za toa, go gledam sonot, vo nego sum ama posakuvam da zavrsi. najcesto vo losi sonista sakam da zavrsat ama nikako ne mozam da izlezam od niv. znaci sonuvam i znam deka toa e son. cudno:toe:
Тоа се вика луциден сон и е многу добра работа. Еднаш го рокнав Орце (школото де, не човекот) во таков сон. Пред некој ден си создавав кока кола од ништо :pos2: лудница е.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Тоа се вика луциден сон и е многу добра работа. Еднаш го рокнав Орце (школото де, не човекот) во таков сон. Пред некој ден си создавав кока кола од ништо :pos2: лудница е.
ејјј сакам таков сон...

Х

Ханзо

Гостин
ејјј сакам таков сон...
Колку што знам, на интернетов се вртат некои си техники за индуцирање на луцидни соништа. Е сега колку е тоа вистина не знам, и не знам како намерно да се индуцираат, ама многу е тешко да ги одржиш, и лесно се будиш од таков сон. Кој ќе го знае, може е некоја полубудна состојба на умот, врска немам, ама понекогаш е мнооогу страшно :)

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Епа не ми изглеа ко сон тоа туку ко Дежа ву.

И мене ми се има десено милион пати.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
мислам дека забегувам со соновиве...многу ретко сонувам ама кога сонувам се ми се исполнува...пред да одам на екскурзија сонував дека сме направиле сообракајка и цела екскурзија бев под старв и таман стигаме во скопје се јавуваат моите и ми викаат земи си такси ние направивме сообракајка...имав болен дедо и сонував дека ми паднале два заба а тоа значи смрт на две личности на 16 ти загина тоше на 17 почина дедо ми...и сега страв ме фаќа

N

NeMiRnA

Гостин
Вчерашниот кошмар денес ми се оствари...животот продолжува,само се нека биде по ред...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
da sekako mislam deka na sekoj barem tret covek mu se slucilo.vo toj traumaticen mom.dodeka se slucuva soobrakjajkata majka mi sonuva kako jas prefrlam zmii niz racete od edno mesto na drugo.sonot ne go kazuva mislejki deka ne bitrebalo da se ostvari.no za zal toa bidna i se e ok.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сонував еднаш дека околу куќата наша вртат неколку души со црни качулки и со наметки... после се претворија во гаврани и почнаа да ја надлетуваат куќата. Се разбудив во 5 сатот сабајле, едни двајца пробуваа да ја украдат колата долу в двор. Фала Богу не успеаја, се исплашија коа ме видоа. Ова не верувам дека е случајност. :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
imam sonuvano kako sum vrzan za golemo drvo so singiri a do nego eden kladenec so voda cista bistra sakam da se napijam ama vrzan sum se budam i gledam deka stvarno umiram od zed

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
:pos2::pos2::pos2::pos2:оо сизифе......:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom