Што ве иритира кај луѓето?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
луѓето без култура на основно ниво!!!
разгалени и размазени дечки и девојки
лицемери
и крај на се.. ме нервира страшно кога некој ме лаже у фаца.. не дека ме лаже ај тоа ке сватам некако.. но со сила ми тврди дека ја кажува вистината а го фаќам у тесно??? ова неможам да го сватам никако

ке заборавев за малце.. ме нервираат оговарачи и оговарачки многу!!

Член од
2 јануари 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
луѓето без култура на основно ниво!!!
разгалени и размазени дечки и девојки
лицемери
и крај на се.. ме нервира страшно кога некој ме лаже у фаца.. не дека ме лаже ај тоа ке сватам некако.. но со сила ми тврди дека ја кажува вистината а го фаќам у тесно??? ова неможам да го сватам никако

ке заборавев за малце.. ме нервираат оговарачи и оговарачки многу!!
На сето ова се `нервирам` и јас,т.е бидејќи ретко се нервирам и не на такви луѓе само едноставно ги игнорирам...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Лицемери, Лажливци, Дудљачи, Љубомоџии ! ==== И Г Н О Р ( БАН ФРОМ Д МОЗОК )

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ме нервираат љубопитни и оние кои се фалат демек се знаат,а појма немаат!!!!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ме иритираат тврдоглави луѓе шо не сваќаат дека ја секоаш сум у право!

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
ме нервираат дволични луѓе,оговарачки, мамини мази, некои што глумат нешто што не се. :toe:

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Гзолижачи - се смешкаат и кажуваат се што ти сакаш да слушнеш
Дигнати до небо и назад - мислат дека се се и сешто спрема некој како тебе то ест никој и ништо
лицемерни
луѓе што не се свои
луѓе полни со предрасуди и расисти

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Што мислат дека огорченоста е “кул“, исто како и цинизмот и неможноста да се каже еден единствен збор без да се употреби некој ефтин, позајмен сарказам, што патем спомнато воопшто не е во нивната природа туку во теоријата дека само будалите до кои ништо не допира се среќни, а оние кои го спознале “вистинскиот, тежок живот“ можат да солат памет наоколу.

Исто така ме вадат од кожа луѓе-енциклопедии на кои им стига notification секој пат кога некој ќе проба да каже свое мислење затоа што нели, светот почнал од нив па имаат право на све живо да контрираат. Незрелост за извоС.

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Тоа што човечкото око е ненаситно.

T

theTinule

Гостин
Што ти „солат памет“ а немаат никакво знаење во врска со тоа, или кажуваат нешто спротивно на твоето без никакви основи!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
лелееее
едно чудо работи...
пред се глупави ограничени луѓе.Не можам да опишам колку ме нервираат.Особено кога се прават паметни.
Ме нервираат луѓе кои умислуваат дека се добри, искрени срдечни великодушни хумани и се самопрогласуваат за такви и сл. особини
Ме нервираат луѓе кои не можат да те дослушаат што зборуваш и те прекинуваат среде реченица.
Дудлачи, ама тие упадливите, ми се иде да ги удрам со нешто...
Слаби луѓе без карактер....
Патетични луѓе што постојано кукаат дека никој не ги сака.

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Луѓето кои оговараат и кога ќе отидам да ги прашам зошто оговараше,вика дека не рекла ништо.БИДИ ЈАК ДО КРАЈ!!!!!!!!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
во последно време ме иритираат сите околу мене :zid::zid: у П.М. ќе ги отерам некој ден сите :nerv::nerv:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Многу ситници со кои научив да живеам и да се справувам и кои се веќе спомнати така да нема да се повторувам.
Но во последно време почна страшно да ме иритира лажната скромност и наивност на некои личности околу мене.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
ОГРАНИЧЕНОСТ... луѓево никако да погледнат наоколу и да видат дека нема совршен и дека од секој можиш да научиш нешто

Kajgana Shop

На врв Bottom