Што ве иритира кај луѓето?

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Многу типови на луѓе ме нервираат, али најмногу флегмите. Мразам коа глеам некој пред очи да ми се влече и се што прави, прави без воља ко пред умирање -.-
исто така многу ме иритираат гзолижачи УФФФФ!

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ме иритираат луѓето како појава.
Не сум мизантроп, но ме иритира се околу човековите навики, особено кај стереотипното население чие живеалиште е Балканот.

Зошто?
Затоа што доколку си интелектуалец, не си прифатен од широкораспространетата проста маса каде што владее едноумие и сите твои идеи за подобрување на општеството паѓаат у вода. Но, за да бидеш слушнат и за твојот глас да има некакво, па и минимално значење, мораш да бидеш дел од, се извинувам на вулгарноста, сељачаната што освен тоа што седи пред коперација со пивото и бистри политика, област од која нема ни 1% основно познавање, нема апсолутно никаква дневна рутина. Аналогно на тоа, западното сфаќање на работите е многу светлосни години одалечено од нас.

Тоа ме иритира. Што интелектуалците се третирани како ѓубре, додека најголемите идиоти чиј што мозок е tabula rasa стигнуваат до министерски фотелји.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ме иритираат луѓето како појава.
Не сум мизантроп, но ме иритира се околу човековите навики, особено кај стереотипното население чие живеалиште е Балканот.

Зошто?
Затоа што доколку си интелектуалец, не си прифатен од широкораспространетата проста маса каде што владее едноумие и сите твои идеи за подобрување на општеството паѓаат у вода. Но, за да бидеш слушнат и за твојот глас да има некакво, па и минимално значење, мораш да бидеш дел од, се извинувам на вулгарноста, сељачаната што освен тоа што седи пред коперација со пивото и бистри политика, област од која нема ни 1% основно познавање, нема апсолутно никаква дневна рутина. Аналогно на тоа, западното сфаќање на работите е многу светлосни години одалечено од нас.

Тоа ме иритира. Што интелектуалците се третирани како ѓубре, додека најголемите идиоти чиј што мозок е tabula rasa стигнуваат до министерски фотелји.

У целост се сложувам со тебе .
Најмногу од се ме иритира проста народна маса ( раја ).

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ме нервираат вртикапи...:nenene:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Кога сум среќна, ништо.

Кога сум мизерна, и тоа што дишат.

Огледала луѓе, огледала ни требаат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кога си брцаат у нос и после ископаната руда ја фрлаат на теписонот.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Ме нервираат самобендисани кои не вредат ни 1/16 од тоа што се прават и кога тие истите јадат трици за некои милион пати подобри од нив. Ме нервираат трачари и лажговци а посебно кога нешто кажуваат во толку завиена форма што после ни самите незнаат што кажале и како погоре некој што спомна ГЗОЛИЖАЧИ ауфффф а посебно оние што зборат за тебе глупости пред сите а после се мед и млеко :nerv:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Газолижачите не ме нервират смешни ми се шо се праат за да им поткажувам на тест(а на крај па не кажувам).Лицемерните ме нервират.И материјалистите.А дудлачите...ако некој дудла со мене и јас дудлам...не ми смета забавно ми е(говорам за на мој години).Обожавам да реметам

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Koga nekoj pravi nesto sto jas ne sakam ili poinaku gi gledam rabotite pa nekoj raboti od nivna strana me nerviraat,lazgovcite-sto mislat deka im veruvam a sami posle toa si se fakaat vo laga(za ista rabota ti kazuvaat 2-3 prikazni razlicni),onie sto ne si stojat na zborot,nekoj koga kasni,ne e na vreme na dogovorenoto mesto,flegmi:)

U

UniqueGirl

Гостин
Лицемерноста, дури алергична сум на зборот.
Но, мнозинството полека станува синоним за лицемерие, па се помирувам со тоа. :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Патетичари,глумење како животот им нема смисла веќе,а уште не ја сфатиле смислата на животот.
Шо не ќе видиш,шо не ќе прочиташ :icon_lol:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Материјалисти, лоши лажговци, лицемери, луѓе кои очајно трагаат да бидат во центар на внимание, бесчувствителни..

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Тоа што на секој глупак му е дозволено да чита и да пишува...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Генерално, тука: неможноста да ја одвојат состојбата на реален живот и постоење со виртуелното битисување, како и сериозноста од шегобијството, сарказмот, иронијата и сериџилакот.

И други работи, ама...друг пат тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom