Што би избрале, карактер или убавина?

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Ја би се определила за лепотан со карактер...:)
 

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
И карактер и убавина.
 
M

Mr.InF3ction

Гостин
па убавината е важен за првиот впечаток ...за да се појават чуствата.по извесно време карактерот е тоа што ги чува паровите влубени и заедно
сугурен сум дека ниту една девојка не би останала заедно со некого што е убав а ја третира како ѓубре ... ќе го остави и ке бара некој со добар карактер и убав
мешавина од двете е најдобро со поголем процент добар карактер
 

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Карактер секогаш .... 90 % од убавите жени во мојот живот или биле глупи ко ѓон или се понашале ко принцези на кои се треба да им се даде на тацна ... Двете работи кои најпоке на светот ги мразам се глупост и разгаленост .
Убавите луге цел живот поминуваат по линиа на помал отпор . Нив додека се убави се им е полесно , Затоа додека се убави стануваат Глупи или Разгалени . А потоа кога староста им го одземе тој единствен атрибут кој им бил предност стануваат и зависни од некого за да прави се за нив .
Beauty is a curse .

Сепак , секоја чест на ретките исклучоци.
Али јас од досегашното искуство научив дека Карактер пред се ... Надворешниот изглед не е од значење . Страста и онака ке ми замри порано или покасно ... Изгледот и нема да ти е многу важен кога ке ја гледаш секој ден со месеци .
али ако карактерот е во ред ке е полесно да се надминат тие работи .
 
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Пример 1: Сретнувате на улица прекрасна машка фигура,тело на ватерполист,сите го знаат,излегува на најпознатите места .. На момент помислувате дека тоа е најубавото машко што некогаш сте го виделе. По некое време се запознавате идете на кафе и забележувате дека на типот нешто му фали,а тоа е .. Незнае да направи муабет, се однесува како пет годишно дете, премногу се фали и нема свое ЈАС ..
И ??????
Типот Сон е ??
Се разбира дека Не е Веќе !!

Пример 2: Имате дечко што не е нешто многу WOOW .. Не е тип што искача на познати места т.е не е некоја голема Фаца , крупен е , со еден збор СИМПАТИЧЕН Е. Но, знае да сака, знае да направи муабет,знае сам да си ги решава проблемите,секогаш е тука за тебе и сл.
И ????
Нели типов е СОн за секоја девојка ?:)

Заклучок: Убавината кога тогаш ќе замине .. но Изградениот карактер Никогаш .

ne ti e bas na mesto sporedbata,lepotan so nikakov karakter i decko so prosecen,so dobar izgled a ekstra karakter,si utnala malku,zasto i lepotanot ne bi bil togas so prosecno dobar karakter(kako sto drugiot e so prosecno dobar izgled,t.e.simpaticen),za da bide pofer sporedbata?
aj vaka ,sto bi izbrala,decko kakov sto ti go opisa vo prviot primer,ili(za da bide pofer sporedbata),decko koj e tolku gaden sto bi ti se zgadilo,ama sepak ima epten dobar karakter?kogo sega bi odbrala?
 

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Колку што стареам, т.е. созревам сфаќам дека карактерот е многу побитен и ми текнува на една мисла: Убавите жени се за мажи без фантазија.

Што ако е девојката убава? И?
 

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Карактер но мора и малце убавина:smir:
 
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Повеќе карактер,но пак мора да е убава:)
 
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Дефинитивно карактер, зашто со тоа може да ми биде и попривлечен, а ако нема карактер ќе ја уништи и таа убавина што ја има.
 

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Убавина нормално... Карактерот е релативна работа.
 

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Со мој многу добар другар, додуша со троа построги критериуми, пред некој месец се рчнавме за темата околу убавината и паметот и ми вика: Види вака, јас досега кај и да сум одел да завршам работа, во банка или некое друго услужно место, каде што вработените и нивниот изглед бодат очи на прв поглед, наидувам на навистина убави млади девојки, ама речиси се живо што сретнав беше и е глупо. Ниедна не си ја знае работата, таму се само за лепе очи. Врти сучи констатиравме дека убавината е добра првична реклама. Убавината и на боговите им е мила. Само што глупоста пак е страшно одбивна. Да не зборуваме за неучтивост, немање манири, итн. Карактерот и ставот го прават човекот.
 
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Вистинската убавина е во карактерот ,физичкиот изглед е само само шлагот ....
 
P

Peaceful Anger

Гостин
abe najverojatno taa so ima dobar karakter ke bide i malce ubava, poso sum primetil grdite nekako se iskompleksirani
 
S

StormRage

Гостин
90% редам на карактер... останатите 10% на убавина... сепак не сум толку пребирлив ваква била таква била...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom