Што би избрале, карактер или убавина?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.626
Поени од реакции
34.011
Убавина.

Карактерот се обликува како ви договара, ама ако имате кликер.*

*Најинтересното списанио за минатото, сегашноста и иднината. Читајте Кликер!

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Најбитен ми е карактерот се додека девојката е убава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Карактерот, бидејќи убавината е пролазна. Не дека не гледам и убавина кај девојката, ама сепак карактерот ми е многу поважен оти некоја колку и да е убава, ако се мисли дека е којзнае која и ако се дига на секој чекор едноставно нема шанси да бидам со неа.

S

Stefi070

Гостин
SITE VELAT DEKA KE GI IZBERAT VTORITE A USTVARI SITE TRCAAT PO UBAVINATA T.E UBAVITE ZENSKI I MASKI .

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сега ми треба убавина.
А коа ќе барам маж, ќе внимавам на карактерот ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Карактер ....

Џабе ми е манекенка ако нема карактер асален ....

Член од
20 март 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
2
пред се карактер... ама сигурно нема да бидам со неа колку и да е супер со карактер а убавина ку*ац

Така да малце повише карактер од убавина

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
некоја издржана средина.. нема да целам на перфектен карактер.. ама ниту на перфектен изглед.. нешто шо е измеѓу и би ми било ок.. доколку сум настроен за кратко онака ептен кратко тогаш терам на изглед шо би се рекло да си напраам меракот.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Според мене нема грд човек на планетава се останато е прашање на вкус...мислам дека е дури премногу навредливо за човек да го наречеш грд а и јас досега не сум сретнала таков... карактерот донекаде ја формира и надворешната убавина..но убавината особено денес е многу релативна и како велат “во очите на набљудувачот„ оној што има карактер би внимавал умерено и на својот наворешен изглед па на крај на кого му треба кукла која ке исполнува само една или две функции гледање и еб... можеби аку е за моментот, краток период ок но карактерот е нешто примарно на кое треба да му посвети доста време нашата млада генерација. Зошто кога можат да бидат ем убави и добри некои избираат да бидат убави но арогантни и препотентни?

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
убавина на почеток па после ако ме сака и вистински му значам ќе го промени карактерот и сега зборам за убавина - каква таква не да е бред пит ама битно да ме привлекува секој човек поинаку гледа на другиот а неможам да одберам некој што има топ карктер кога не би ме привлекувал лично мене да го гледам а да неќам да го бацам

Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Пример 1: Сретнувате на улица прекрасна машка фигура,тело на ватерполист,сите го знаат,излегува на најпознатите места .. На момент помислувате дека тоа е најубавото машко што некогаш сте го виделе. По некое време се запознавате идете на кафе и забележувате дека на типот нешто му фали,а тоа е .. Незнае да направи муабет, се однесува како пет годишно дете, премногу се фали и нема свое ЈАС ..
И ??????
Типот Сон е ??
Се разбира дека Не е Веќе !!

Пример 2: Имате дечко што не е нешто многу WOOW .. Не е тип што искача на познати места т.е не е некоја голема Фаца , крупен е , со еден збор СИМПАТИЧЕН Е. Но, знае да сака, знае да направи муабет,знае сам да си ги решава проблемите,секогаш е тука за тебе и сл.
И ????
Нели типов е СОн за секоја девојка ?:)

Заклучок: Убавината кога тогаш ќе замине .. но Изградениот карактер Никогаш .

Kajgana Shop

На врв Bottom