Што би избрале, карактер или убавина?

S

Sweet666

Гостин
Карактер. Би го кажала тоа кога и да ме праша некој, па и да го запознаам најубавиот тип на светот и да е затрескан у мене. Beauty fades away. Character just keeps getting strong.

Не би можела да имам сериозна врска со некој што нема карактер, или барем една од карактеристиките што јас ги барам кај машко. А најубаво ми е кога најпрво запознавам карактер. Е сеа, нормално дека имам некои граници во врска со убавината ама не сум премногу пребирлива =]

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Дефинитивно Карактер !
Неможам да кажам дека не гледам и убавина,ама џабе некој ако е преубав кога незнае како да се однесува или слично...
Би одбрала карактер затоа што мислам дека внатрешната убавина е многу поважна од надворешната и дека во многу ситуации таа преовладува.:pipi:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Па битни се и двете страни на женското/машкото, значи сепак 70-75% одат кај карактерот. Може некој/а да е добра ко лебац, али со очи да неможеш да ја гледаш и обратно т.е лепота !, а ко ке каже нешто, ... :salut:

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Па ако може би ги избрал и ДВЕТЕ...Зашто се и ДВЕТЕ многу битни...:helou:

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Кога станува збор за убавина или карактер, дефинитивно го избирам карактерот. Едноставно тој е пресуден во мојата врска. Убавината е релативна, со денешнава технологија и искусни доктури, од грдите девојки, можат да се создадат вистински убавици. Но тоа кај карактерот го нема. Карактерот го градиш, и тој си останува. Поради ова мојот избор паѓа на карактерот.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Би ги избрал и двете како прво треба да има добар карактер како второ треба да е убава а не некоја грдa како трето тие две се најважни работи ако сакаш да направиш врска :icon_cool

I Love Beautiful Girl :icon_lol:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Карактер. Би го кажала тоа кога и да ме праша некој, па и да го запознаам најубавиот тип на светот и да е затрескан у мене. Beauty fades away. Character just keeps getting strong.

Не би можела да имам сериозна врска со некој што нема карактер, или барем една од карактеристиките што јас ги барам кај машко. А најубаво ми е кога најпрво запознавам карактер. Е сеа, нормално дека имам некои граници во врска со убавината ама не сум премногу пребирлива =]
a so sto osvojuvas?so karakter ili so ubavina?

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Човек без карактер не е човек, така да би избрал карактер. Што ке ми е убавица до мене но полна со Лицемерие,омразата,себичност,сарказам,дволичност....:nenene:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Човек без карактер не е човек, така да би избрал карактер. Што ке ми е убавица до мене но полна со Лицемерие,омразата,себичност,сарказам,дволичност....:nenene:
точно дека чоек без карактер не е чоек, ама па и чоек шо не личи на ништо не е чоек :).

мислам најпаметен одговор на прашањето е еден добар микс од двете. Е сеа колку од едното а колку од другото е прашање на вкус , јас би рекол пола карактер пола убајна :smir:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
точно дека чоек без карактер не е чоек, ама па и чоек шо не личи на ништо не е чоек :).

мислам најпаметен одговор на прашањето е еден добар микс од двете. Е сеа колку од едното а колку од другото е прашање на вкус , јас би рекол пола карактер пола убајна :smir:
Добро бе па и ти, не оди до тој степен, Не се мисли на некој Гаргамел или Шрек.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Ако МОРАМ да бирам меѓу овие две, ако тоа се работи за партнер со кој треба да го поминам остатокот на животот, нормално дека ќе одберам карактер. Убавината е минлива.

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
не се бира помеѓу овие 2 кога се работи за врска... едноставно треба и едното и другото да го има, кој мисли поинаку тресе зелени

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ubaite zeni se neverni, vernite mne se ubai, fakat.
najloso im e na nevernite koa ke ostarat
nikoj gi nejke a oni im ljubomorat na pomladite zeni.

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Дефинитивно карактер . Бар ја самата се иам фатено во ситуација некој да ми понуди и на прв поглед да не ми се свиѓа , ама ако искочам на кафе и ми сврти муабет и покаже дека вреди, да ми се засвиѓа и после увек се каам зашто сум му лупнала корпа :( Некако многу побрзо може да ми се засвиѓа тип со карактер а да не е шмекер , отколку шмекер а без карактер ( од ваквиве обично се тргам на страна )

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
мммммм......па ајде да не се лажеме, сите знаеме дека секогаш за да фасцинираме некој на ова прашање без размислување одговараме дека карактерот ни е најбитен (во заблуда дека тој некој ќе ни поверува) ама сите знаеме дека првото што го приметуваме е убавината.....Така да според мене склопот од овие две работи ќе биде најпосакуваниот маж на планетата....:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom