Ако мислиш за разлика во безбедност, не, trial користиш 30дена, а лиценцираниов додека не замине лиценцата, кога ќе го рестартираш преку регистри пак ќе го користиш 30дена, и ја имаш истата заштита како тие што го имаат лиценцирано.Дали има разлика помеѓу Trial Kaspersky и лиценциран...оти јас мојот кога ќе дојде на 1-2 дена до крај, преку регистрите му правам ресет...(кој ќе бара клучеви, а така лесно можеш да фанеш некој вирус)?????
Поздрав
СУПЕР, фала многу :smir:Ако мислиш за разлика во безбедност, не, trial користиш 30дена, а лиценцираниов додека не замине лиценцата, кога ќе го рестартираш преку регистри пак ќе го користиш 30дена, и ја имаш истата заштита како тие што го имаат лиценцирано.
Кога ќе го избришеш, ќе осетиш дека ти работелНортон. Не ни го осеќам дека работи
Епа тие паметните убаво ти рекле јас се имам зезнато имав Nod32 и инсталирав Comodo колку што се сеќавам. 2 антивируси, си реков сеа вирус нема да мрдне. Вечерта го исклучувам компјутеров и сабајлето кога го приклучив рефреш неможев да направам. Пробав во Start да влезам за да делитирам барем еден од антивирусите неможев ни тоа и верувале или не форматирав pc само заради тоа.Користам Авира... а, досега иам чуено од многу ’’паметни’’ дека е лошо да имаш 2 или повеке антивируси наеднаш... но никој од тие ’’паметни’’ досеа незнае да ми објасни зашо е штетно 2 или појке антивируси