Е
експерт
Гостин
Microsoft Security Essentials е доста добар
За две антивирусни колку што имам читано е штетно а за еден Antivirus и еден Spyware е ок но и Kaspersky Internet Security и McAfee Total protection содржат Antispyware па многу ти е натрупано тоа што имашKaspersky Internet Security 9
McAfee Total Protection 2009
Spyboy - Search - Destroy
gi koristam ovie 3 i do sega otkako go imam noviov pc go rabotam na Windows 7 nema virus pronajdeno . se si e naj naj
Sega sakam nekoj sovet od strucni lica dali e stetno da se ima dve ili poveke antivirusni programi ??
Ke go ostavam togas samo Kasperskyot i AntispywarotЗа две антивирусни колку што имам читано е штетно а за еден Antivirus и еден Spyware е ок но и Kaspersky Internet Security и McAfee Total protection содржат Antispyware па многу ти е натрупано тоа што имаш
Nod32 и Kaspersky 2010Кој е најдобар антивирус??
де дај ми линкови за нод 32 ама да е целNod32 и Kaspersky 2010
Незнам што ќе постигнете со кракуван антивирус, ако сакаш заштита најубаво да си платиш или да одиш на некоја бесплатна варијанта, ако не ти се дава пари ти го препорачувам Avira AntiVir Free.де дај ми линкови за нод 32 ама да е цел
Kaspersky Anti Virus 9.0.0.xxxнод 32 антивирус 4 нема подобар
Instalirav ednas ama premnogu mi kocese komjuterotKaspersky Anti Virus 9.0.0.xxx
Kaspersky Internet Security 9.0.0.xxx
:XD:
епа до тебе е али тие се најдобри :XD:Instalirav ednas ama premnogu mi kocese komjuterot