WhiteSnake
[hW] Light_Arrow
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 907
- Поени од реакции
- 1
Nod 32
И мој предлог само што го користам веќе две години мислам.Sum koristel dosta Antivirusi skoro na sekoj 3 meseci gi menuvav no veke edna godina go Imam NOD32 i nemam namera da go menuvam osven ako im se desi nesto
NOD32 e moj predlog
Кога ке сфатиш колку ти е полн тројанци убаво ке се помислиш дали ке го менуваш или не.(јас до скоро го користев)Sum koristel dosta Antivirusi skoro na sekoj 3 meseci gi menuvav no veke edna godina go Imam NOD32 i nemam namera da go menuvam osven ako im se desi nesto
NOD32 e moj predlog
Најдобро си направил.Не користам дртав Win и не ми треба ни антивирус ни антиспајвер
сакаш да кажеш дека нод32 нее добар антибирусен програмКога ке сфатиш колку ти е полн тројанци убаво ке се помислиш дали ке го менуваш или не.(јас до скоро го користев)
Јас откако користам НОД, немам видено ниеден тројанец или вирус, а понекад скенирам со онлајн Касперски, Софос или Тренд микро, па ни тие не наоѓаат ништо. Незнам од каде на тебе толку тројанци.Кога ке сфатиш колку ти е полн тројанци убаво ке се помислиш дали ке го менуваш или не.(јас до скоро го користев)