Kasperski e daleku najdobriot AV so go znam- mal problem mnogu go cedi procesorot ramot vo posledno vreme i e spor.ХАХАХАХАХАХА Касперски!!!! Тоа друже не е ни антивирус бе, ништо не е. Бит Дефендерот е кул, ама не е на ниво со НОД32 и Симантек Корпорејт, уствари можда и е.
A da mu klajs kloca na windowso. Obicno nod nw zema tolku vreme. Dobro ako imas nekoja antika narecena kompjuter to e drugo.Nod 32,и на startup зима 2 минути,има да му дадам клоца набрзо.
Coek gi iam koristeno site gore sto gi nabrojav i kaspersky-to se pokaza najdobar. Bashka imas dlaboki reviews na internet so sva i svashta prochitaj kje si vidish. Znam deka e tachno. Imav nod32 i kaspersky edno po drugo gi menjav i kasperskyto beshe bolje, samo sto nodot e pomalce cica ram, a kaspersky pobrzo skenira. sea go iam nodot zaso kaspersky teshko e licence key da najdam chesto go blacklistuvaat, me mrzi da se umaram da baram drug.ХАХАХАХАХАХА Касперски!!!! Тоа друже не е ни антивирус бе, ништо не е. Бит Дефендерот е кул, ама не е на ниво со НОД32 и Симантек Корпорејт, уствари можда и е.
Се кладам дека биле лажни тревоги, али ти ионака си ги избришал без да испиташ.nod 32 ne brani voopsto , po nego duri i besplatniot avg najde 7 trojanci i 1 virus
(bilo koj nod zboram , sum gi probal site)