- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 430
- Поени од реакции
- 6
dali vi se slucilo da zavrsite so seks i da primetite deka na kondomot ima dupce. sto ponatamu?
Ако ти се скине а ти веќе си завршил работа имаш чаре абортус, и имаш друго чаре спонтан абортус-ја буташ девојката по скали.
Али сериозно, нема шанси да се скине кондомот доколку се користи правилно, тоа е факт. Неправилното ставање, правење егзибиции дур ти е органот внатре доведува до несакани работи.
Не е 100% сигурен, ништо не е уствари. Така да подобро извади го секунда пред да свршиш за недајбоже ефикасно е тоа
А доколку девојката несака абортус, ниту горенаведениот спонтан-спремај се за мекици и купувај пелени
Како што јас знам,тие пилули се две,коштаат некде околу 600 денари и се пијат во рок од 48 саати.e toa veke ako se sluce bi bil vo panika prvoto nesto koe bi go napravil e ima nekakvi piluli (apcinja) so koi embionot se unistuva uslov: zemanjeto na pilulata da e maksimum do tri dena posle seksot :salut:
mi se desilo pred da go stavam kondomot da primetam deka e skinat. i toa durex.Ако ти се случило такво нешто , првин научи се да си местиш кондом, а после трчај до аптека за контрацептивни пилули (не сум фармацевт, ни доктор, па ако лошо сум ги именувал поправете ме)... а ако си бил со несигурна партнерка, побрзај на доктор, и подари им малку крв, чисто да те проверат, да си знаеш со сигурност на што си....
Vo toj slucaj prijavuvas reklamacija na nivniot produkt, i si imal sansa da dobies, celo godisna dostavka na DUREX kondomi ...mi se desilo pred da go stavam kondomot da primetam deka e skinat. i toa durex.