Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Јас еве ке се жртвувам да бидам тој што прв ке му честита бебенце :)

Д

Демијан

Гостин
Па добро и да се скине у случајов кај мене тоа и нема да влијае зашто кога доаѓа да свршам излегувам едностанво премногу ми се страв да не испадне нешто лошо!!А за да не се скине земи си Durex и со правилно користење немаш гајле!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
не дај боже, ама ако се случи наздравје да ми е, ќе бидам татко

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
Ako se sluci vednas pilula, ili na zdravje, no ne mora da znaci deka ke dojde do bremenost, Nikogas nisto ne se znae. Znaci rabotava nikogas nisto ne e sigurno, samo nadvor svrsuvanje:kesa:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Море ножот у стомак ргни и го. Ем раат од бебе ем раат од неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Инаку ако се водите од мотото "никогаш не е сигурно" ондак што мајка барате да се сексате? Апстиненцијата е најдоброто контрацептивно средство на светот, па и најдобрата превенција од полово преносливи болести! 102% сигурност, тоа се 5% повеќе од кондомот!:pos2:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
затоа го вадиш пред да свршиш и грижата ја нема.Ризик пак има али е микроминимален.

Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
Инаку ако се водите од мотото "никогаш не е сигурно" ондак што мајка барате да се сексате?

Bi rekla deka zenskite poveke gi zasega ova nego maskite, vo sekoj slucaj, a ako zenskite ne se seksaat, togas maskite so koga ke se seksaat???

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А никако ако се деси беља ѕаедно сте во тоа. Нема тука женско у поголемо срање.

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Mi se nema deseno do sea, da ne podrecam. Inaku sto bi pravel, pa ne znam, kontraceptivni apcinja za odposle ima vo aptekite, ke si kupam i ke i dadam da pie, ako saka. Ako ne.. JBG.. Toa e

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
јас мислам ако се скина си наебал или би наебал гнасно.... оуч..... белким нема :)

Kajgana Shop

На врв Bottom