Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
dali vi se slucilo da zavrsite so seks i da primetite deka na kondomot ima dupce.:) sto ponatamu?

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Moli se da ne ti se skine, a ako veke dojde do toa ondak ima nacini kako da se resi problemot.

Член од
2 октомври 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
e toa veke ako se sluce bi bil vo panika prvoto nesto koe bi go napravil e ima nekakvi piluli (apcinja) so koi embionot se unistuva uslov: zemanjeto na pilulata da e maksimum do tri dena posle seksot :salut:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ke odis vo avtoperalna i baraj vnatresno cistenje......:pos2:

inace drugo nema, osven cekanje....:drk:

Член од
16 март 2006
Мислења
63
Поени од реакции
0
Можеш да се спасиш односно да имаш среќе вп несреќа ако не и се плодни денови така да шансите да затрудни се помали.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Ако ти се скине а ти веќе си завршил работа имаш чаре абортус, и имаш друго чаре спонтан абортус-ја буташ девојката по скали.

Али сериозно, нема шанси да се скине кондомот доколку се користи правилно, тоа е факт. Неправилното ставање, правење егзибиции дур ти е органот внатре доведува до несакани работи.
Не е 100% сигурен, ништо не е уствари. Така да подобро извади го секунда пред да свршиш за недајбоже:) ефикасно е тоа

А доколку девојката несака абортус, ниту горенаведениот спонтан-спремај се за мекици и купувај пелени

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ако ти се скине а ти веќе си завршил работа имаш чаре абортус, и имаш друго чаре спонтан абортус-ја буташ девојката по скали.

Али сериозно, нема шанси да се скине кондомот доколку се користи правилно, тоа е факт. Неправилното ставање, правење егзибиции дур ти е органот внатре доведува до несакани работи.
Не е 100% сигурен, ништо не е уствари. Така да подобро извади го секунда пред да свршиш за недајбоже:) ефикасно е тоа

А доколку девојката несака абортус, ниту горенаведениот спонтан-спремај се за мекици и купувај пелени

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Ако ти се случило такво нешто , првин научи се да си местиш кондом, а после трчај до аптека за контрацептивни пилули (не сум фармацевт, ни доктор, па ако лошо сум ги именувал поправете ме)... а ако си бил со несигурна партнерка, побрзај на доктор, и подари им малку крв, чисто да те проверат, да си знаеш со сигурност на што си....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
e toa veke ako se sluce bi bil vo panika prvoto nesto koe bi go napravil e ima nekakvi piluli (apcinja) so koi embionot se unistuva uslov: zemanjeto na pilulata da e maksimum do tri dena posle seksot :salut:
Како што јас знам,тие пилули се две,коштаат некде околу 600 денари и се пијат во рок од 48 саати.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
Ако се скине......секрето ке фучеее!!!:bilokojzbot::bilokojzbot:
Ако ти не пишано ке станеш татко вака или онака:toe:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Во рок од 72 поточно, со тоа што колку повеќе чекаш, толку помали се шансите да упали пилулата. Првиот ден се околу 70%, додека третиот ден околу 20%. Иначе се осеќа бе коа ке пукне или треба со очи да го видиш?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
АКО СЕ СКИНЕ ДУР ИМАМ СЕКС, ПРЕКУ ПУТА ЈЕ КЛИНИКА ПЛОДНОСТ. КОМШИИ СМЕ СО ТАШКО ПА РЕЗЕРВИРАМ, УНАПРЕД И ТО.

Или конвеционалниот начин, магичната пилула. Но сепак, ако си планирате, знаете кога се ''деновите'' тогаш нема потреба. Па и ќе ви останат 500/600 денари плус, со кои можете да купите нормален кондом, а не балон.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
Ако ти се случило такво нешто , првин научи се да си местиш кондом, а после трчај до аптека за контрацептивни пилули (не сум фармацевт, ни доктор, па ако лошо сум ги именувал поправете ме)... а ако си бил со несигурна партнерка, побрзај на доктор, и подари им малку крв, чисто да те проверат, да си знаеш со сигурност на што си....
mi se desilo pred da go stavam kondomot da primetam deka e skinat. i toa durex.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Ако се скине имаш 24 часа да реагираш, односно да идеш до аптека и да купиш Ч

- микро гином

или

- едни словенски, 700динара (не ми текиња името)

3 апови се ке се испијат и 99% сте си сигурни

Kajgana Shop

На врв Bottom