Шопинг во Солун

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Нема за жал. Бев минатата недела, но иако успеав да купам доста работи по многу ефтини цени сепак требаше доообро да буричкаш и да имаш среќа нели зашто се беше веќе отидено..

Член од
5 август 2011
Мислења
42
Поени од реакции
8
Бев во понеделникот во Космос...Луге навалете, веке поголемиот дел од облеката е продаден за 70-80% од вистинската цена...Зборувам за бутици како Пул енд Бер Зара Бершка каде што има добра гардероба и каде што има добри попусти...Има и други продавници каде што можете да најдете работи кои ви требаат..
На пример во Пул енд Бер , старки (без врвци) 10евра намалени од 45...Во Зара имаше пантталони и фармерки за 10евра ..ЏАБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....Веке полека доагаат и новите колекции и на тие нема попуст/..Но исто така приметив дека во познатите ЕЛИТНИ брендови нема ПОПУСТ воопшто...Во Гант, Бициани, Масимо Дути немаше воопшто попуст..Но ви ги препорачувам Бершка, Зара, Пул енд Бер и Селио...
Бев прилично изненаден од еден бренд Масимо Дути...Таков бутик во Скопје нема, никаде воопшто во Македонија..Но човече ако имаш малку подлабок џеб ова е местото за тебе..а сепак за разлика од Гант е ист квалитет со пониски цени...За пазарувење би го препорачал и Фри Шопот (бидејки сум од Гевгелија)често одам и често наогам паричиња на Најк,Гант,Лакосте за добри пари само треба да бидеш редовен и да си чекаш поволен момент...
А за ФиПиА(данокот)се врака тако што треба да направиш шопинг ВО ЕДНА ПРОДАВНИЦА повисок од 120 евра...Од таа продавница побаруваш фактура(дека ке го изнесуваш од земјата)Грчкиот царинарник ти удира печат на истата фактура дека ја напуштат земјата и следниот пат одиш во бутикот каде што си купувал и они ти вракаат 19%(со фактура)..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.395
Ја би препорачал да не идат туку да го почекаат следниот попуст,едино нешто успат ако не ви е.Бидејки ретко што има останато сеа..Најк адидас имаше патики безброј модели по 30 евра,облека тренерки по 20 евра што е немогуче кај нас да се најде за таа цена.Прошла година бев на 19 ,оваа година на 25 и се осеќаше разлика во избор.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
FOKAS vo Solun mislam bese ima tamu dobra sportska oprema za zenski i maski ekstra e!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Нема више попуст се е искупено. Иначе сега кој попуст ке го чекаме ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Зимскиот ти е од 1ви до 10ти оваа година.Иначе денес бев до Космос, слабо попусти, само нешто во Pull&Bear,Bershka,Zara...кога бев првиот пат накај 16ти јули во Футлокер имаше Најк за 30 евра, сега нови модели само и 1-2 стари и тоа само по 2 броја макс.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Зимскиот ти е од 1ви до 10ти оваа година.Иначе денес бев до Космос, слабо попусти, само нешто во Pull&Bear,Bershka,Zara...кога бев првиот пат накај 16ти јули во Футлокер имаше Најк за 30 евра, сега нови модели само и 1-2 стари и тоа само по 2 броја макс.
Септември ?

Член од
18 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
5
А колку сте сигурни дека попустот е од 1-10? Кој и да прашам сите викаат од 15ти. Некако не ми се чека..

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
некој вика дека дури биле почнати и на крај на декември

Kajgana Shop

На врв Bottom