Шопинг во Солун

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Бил некој до сеа со комбе/бус?Ме интересира колку се плаќа,колку време трае, на кои места се оди по колку време се задржува, кога се трга,кога се враќа итн, обично се договараме со друштво со кола ама некако не ми е сигурно во зима.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Бил некој до сеа со комбе/бус?Ме интересира колку се плаќа,колку време трае, на кои места се оди по колку време се задржува, кога се трга,кога се враќа итн, обично се договараме со друштво со кола ама некако не ми е сигурно во зима.
Со кола ако сте повеќе би требало да дадете 1.200 од човек (ако сте повеќе од 2ца) со што исто ви се фаќа со цената со мини бусот. Е сега предноста е тоа што со кола можете да шетате каде ќе сакате, а со комбе сте ограничени со време и место. А иста е цената. Јас би ти препорачал да одите со автобус како најефтина варијанта. Пат до Солун е максимум 3 часа (сигурно си одел со автобус и знаеш) и поефтино е. Само што побрзо ќе стигнеш со комбе. ;)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Со кола ако сте повеќе би требало да дадете 1.200 од човек (ако сте повеќе од 2ца) со што исто ви се фаќа со цената со мини бусот. Е сега предноста е тоа што со кола можете да шетате каде ќе сакате, а со комбе сте ограничени со време и место. А иста е цената. Јас би ти препорачал да одите со автобус како најефтина варијанта. Пат до Солун е максимум 3 часа (сигурно си одел со автобус и знаеш) и поефтино е. Само што побрзо ќе стигнеш со комбе. ;)
во ТА Пет (5) баш пред некое време видов 800 денари идење и враќање до Солун

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
5 идеме по 600.А на кои места се оди Космос,Карефур,низ Солун?Сеа комбе е 1200, а автобус 800?Колку време се седи отприлика?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
5 идеме по 600.А на кои места се оди Космос,Карефур,низ Солун?Сеа комбе е 1200, а автобус 800?Колку време се седи отприлика?
Со автобус кога се оди, стигаш за 2-4 часа зависно како вози шоферот. Прво Солун (што е најголема грешка според мене), од 8-9 или 10-11 зависно кога ќе тргнете, стигате во Солун имате 3 часа (мислам дека толку беше максимум) шетање низ градот и потоа се собирате на договореното место и тргате за Космос и Икеа (по желба е Икеа, кој сака оди) во Космос има време за шетање 4 часа. Потоа тргање за Скопје. Керфур не застануваат.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Некој да не знае каде можам да најдам таму Квиксилвер продавница.. ДС облека или женскиот дел Рокси?

..пошто нашиов тука Квиксилвер има роба стара 2години!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.394
Некој да не знае каде можам да најдам таму Квиксилвер продавница.. ДС облека или женскиот дел Рокси?

..пошто нашиов тука Квиксилвер има роба стара 2години!
имаш во Космос,продавницата што е застапник на сите вакви марки се вика Slalom street fashion..Така нешто..Имаш во Footlocker DC,Etnies патики и облека..Исто имаше уште една продавница спроти футлокерот исто за вакви марки,ванс рокси..само не ми текиња името.Ако идеш во космос ке ги најдеш не е толку големо :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Доаѓа јануари а со него и попустите. Идемо рекордс :icon_mrgr:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Доаѓа јануари а со него и попустите. Идемо рекордс :icon_mrgr:
Море у која криза се, роба нова немаат донесено година дена. Мислам дека џабе ќе идеш чисто за шопинг, ќе видиш.

Ја ќе идам онака рекреативно, да им пијам кафе на кејот за инат. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Море у која криза се, роба нова немаат донесено година дена. Мислам дека џабе ќе идеш чисто за шопинг, ќе видиш.

Ја ќе идам онака рекреативно, да им пијам кафе на кејот за инат. :)
Тапа. И така не сум купил облека една година, тек сега ќе ми ја посерат традицијата племе нивно. Али ко што викаш една кафица не е на одмет :icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тапа. И така не сум купил облека една година, тек сега ќе ми ја посерат традицијата племе нивно. Али ко што викаш една кафица не е на одмет :icon_mrgr:
И то квалитетна кафица со цигарче во кафич со поглед на морето:)
Само во Зара приметив нова роба на другите места како што кажа мац нешто слабо годинава.

Kajgana Shop

На врв Bottom