Сеа, јас ќе ви кажам една шмекерска ситуација. Беше петок навечер, бевме во една дискотека, и јас решив да идам да шмекнам нешо со еден другар. И така како шо ja скенирам популацијата во дискотеката, здогледувам една девојка-BOOMBA, стварно беше лепотица. Арно ама ме фати неочекувана трема сега како да ја шмекнам?!?!? Но некако се прибрав и се потсетив на советите од опасниот форумџија Шмекерот, кој во тој момент беа добредојдени. И така ја собрав храброст и тргнувам кон целта, и во тој момент она ме здогледува и јас и давам еден шмек поглед... и стигнувам до неа и викам: Срце да не ја вртиме многу работава, да не разменуваме плунки, разни убави беспотреби зборови, и допири да преминеме веднаш на sex. И оваа ме гледа така со бесен поглед, спремна да ми ја влепи една, арно ама другарката шо беше до неа и рече абе изглеа овој бил на часови кај шмекерот! И тогаш како да се препороди девојкава ејјј, зачудувачки блесна, се насмеа, и светнаа очињата англески, можам слободно да кажам беше девојката тотално шмекната од самото тоа што нејзината другарка го изговори името Шмекерот! WOW невидена работа еј. И тогаш ме грабна и падна незаборавно,жестоко,лудо ебење пред цела дискотека. Браоооос! Бе шмекер, сега си добив кривична пријава за секс на јавно место, во стек со нарушување на јавниот ред и мир. Затоа деца внимателно со советите од Шмекерот за шмекање, a посебно внимание за името, односно репутацијата на проф. Шмекер, голема е веројатноста да шмекнете некој/а тотално, и да ви бара ебенка на јавно место.Затоа ќе го замолам Шмекерот, доколку е во можност да ни даде некој превентивен совет како да се заштитиме од неговата огромна репутација што ја поседува, и што ја пренесува на секој негов ученик? Бидејќи, некои ученици не се стигнати сеуште до тој Levell, со еден недвосмислен шмек, да ебат на јавно место и да не плаќаат казни, како опасниот шмекер тако звани Шмекерот. :pos2: