Шмекање...

V

Viktoranius

Гостин
И тогаш јас и давам ливче со мој мобилен, или мсн, шмекерски и намигнувам, потоа си заминувам од супермаркетот.Натаму ќе видиме како ќе реагира таа.
И шефе добар бев како за почеток?:vozbud:
И за почеток така убаво ќе те претепам, шо нема да ти текне на мое девојче да даваш број.:pos:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Хехе...Ранду а.к.а. Виктораниус се избаци како љубоморниот дечко :) Му се заканува на Игнацио - Егзотик дека ќе го претепа ако не ја остави на мира Касандра - Параноик :)...
Добро продолжете...Еве Виктораниус ти?...ајде...кого би шмекнал и со која финта?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Дајте бе малце покреативно, не знам касиерка, кондоми, дечко дечко. Се срамите и преку форумов да флертуете, па не дај Боже у живо да ја шмекате. Ајде некоја покреативна сторија чека Шмекерот, вака нема ни он идеја да ви помогне.:smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ајс Кјуб...си шмекнал нешо а?...ајде кажи му на бато Шмекер што и како?

Раперче...НЕ!...Јас сум шмеќер со осет. И како шо има кодекс на однесување. Јас имам кодекс на шмекање. Значи едно од тие правила е: Да не ги шмекам девојките и жените на форумџиите. Би ги шмекнал само под услов ако некој ме навредува и ми дава црвенки :) :)...слободно пишувајте си на темава...вашите девојки, сопруги, сестри, мајки и тетки не ме интересираат се додека мене не ми наштетите на некој начин :)....

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ајс Кјуб...си шмекнал нешо а?...ајде кажи му на бато Шмекер што и како?
Аииии ЅВЕРР од кај знаеш :vozbud::vozbud::vozbud:
Види сега :zlo:
Прво дојде девојчето, се поздравивме, тоа беше пред еден кафич(јас бев на еден роденден, она на друг, иначе се знаеме од мсн:))Девојчето е БААЕГИ пониско од мене, така да се спустив јас ниско, и и викам ее Буце кај си?:)И она вика еве Цуце( и се гушнавме и бакнавме ) :vozbud:
Е сега, поинтересното. Во дискотеката. Она беше со другарки,(баеги ги имаше)и стоеше на едната страна на шанкот, јас на другата, со моиве луѓе :) И ја гледам јас, и се смешкам, онака ебачки :) АРНО ама еден т.н. другар, цело време ме закачаше, па за гз ме фака, па за цицка:tapp: И видовме нема чаре, со тој другарот(мн голем шмекер btw) и отиде чоекот кај неа, и почна за мене да збори, а јас уште ја гледам онака шмекерски, ебачки :) И после ми доаѓа другарми(поз до него:)) и ме носи надвор, тоа како место за ваздух земање е :D И таму беше ова девојчево, со една другарка. И идам јас, си викам сега : :zlo::vozbud:
И си излегоа другарот и другарката, и рекоа прајте што ке праите :)zlo:) И ми вика се е ок ама малце си висок... Јас и викам: ке треба гајба пиво да донесеме, ама може и вака:) И бидна :smir:Сега малце кицмата и вратот ме болат, ама вредеше :)

А сега, да откријам другарми што направи, денес ова ми го кажа :)
Имаше едно убаво девојче, уште од кога стигнавме почна да го шмека.Збореле ешто, и оваа се изнервирала, и сега и рекол другарми да не е он причината, да се повлече, бидејки демек исто му се фаќа:pipi:
И рекла оваа не е он крив, славеничката на роденденот била, ау незнам што:) И Ѕсверов и рекол: ајде тогаш со мене, да те расположам малце:) И го счушнав после само ми рече: Фичо полека малце, имај осет:vozbud::vozbud::vozbud:
И така... Ајде критики и пофалби :vozbud:
П.С.: Совет за следен чекор ако може, далеку живееме, барем на мување да остане:pipi:

Пис & Респект

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
da bi objasnam

epa vaka to smekajneto e vsusnost falejne,e sega na primer gledas jaka zenska na sank i sakas da se naprajs dzekce , i sea ce i recis zdravo nesto taka i taa ne ti obrnuva vnimanie i ce i recis vaka:ko ce odam da seram jas ako ne pustam 2pati voda lajnoto ne odi vo kanalizacija i ce znaj deka ti si vistinskiot maz za nejze jak i kakov so posakuva

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
spored mene mn biten del od smekanjeto e pogledot koj go isprakas na devojkata :D
Pogledot e glupost... I sto ke mi i isprati pogled i golemo cudo, jas nikogas nema da mu prijdam ne deka sum dignata tuku zatoa sto nemam hrabrost i toj ke misli "bre glej ja ovaa kolku e smizla" i taka i ke si ostane. A raka na srce ama ima preeemnogu decki sto se pravat deka se jaki fraeri a nemaat hrabrost da prijdat ili da shmeknat nekoe devojce se dodeka taa ne im dade JASNI znaci. Eeeee zatoa nemam decko :(:(:(

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
од тоа јас одамна сум се одкажал.....еднашка пред една ми се уплетка јазикот и се усрамив, па сега малце сум на пауза...а иначе тогаш пола саат се канев дали да и отидам или не и едно другарче ми вика паричка да не сакаш да фрлаш, отидов јас и се усрав :S

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Хмм.. кога се работи за шмекање, мојата невина и намоменти детска насмевка со криви запчиња..со доза на изгубеност ( само сакав да ја доловам насмевката.. малку..сосема малку подотворена уста со дупчина во образите), но истовремено и искреност..изгубеност и позитивна насмевка.... толку.. ке види дека ја гледаш, и неможе да попиеш корпа без да си направиш муабет... :) Сакам да казам ке ја избегнеш ситуацијата да попиеш корпа уште пред да отвориш уста

edit: Да не ми паднете на видик иначе... :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
од тоа јас одамна сум се одкажал.....еднашка пред една ми се уплетка јазикот и се усрамив, па сега малце сум на пауза...а иначе тогаш пола саат се канев дали да и отидам или не и едно другарче ми вика паричка да не сакаш да фрлаш, отидов јас и се усрав :S
Види, кога станува збор за шмекање никогаш не оставај на случајноста (како примерот со фрлање паричка). Правиот шмекер никогаш не кажува дека се двоуми да шмекне нешто.

Од еднаш не треба да се откажеш, иако не си успеал. Пауза нема, животов е кратко, ајде сабота навечер на ново шмекање:icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
^ Правиот шмекер не шмека само сабота. :icon_lol:

Инаку јас како, хм. Штознам, немам некои посбни Шекспир реплики.
Не пробувам да бидам нешто што не сум, едноставно природно е најдобро.
Тука таму некој гест, колку да ја крене ситуацијата.
Битно се држам до ако ме одбијат еднаш да пробам бар уште еднаш, мислам ако вреди цурата.
Никогаш на трет пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom