Е ова сега видете што сум научил и применил :zlo:
Вчера, Сабота, излазим у Cosmic. Влагам ко сите жени мои да се. Ги гледам, им се смешкам на сите. Една ја заприметив онака, не дека беше премногу убава, него ми падна у очи
И ја гледам, ми доаѓа, ми вика:
-Што ќе пиете?(она конобарица да ти била
)
(сеа тука се вртам накај другар ми, и он вика:Швепс)
-За мене една кока кола...-реков јас и ја гледам и се смешкам
Оваа зајде у погледот мој и се заборави
По некоја секунда:
-Купончињата за пијачките може?
-Е да...Купончињата...Наравно дека ке може
- реков јас и ебачки и го подадов купончето
После тоа си отиде, ни донесе соковите и ајт ја баталив
Други део: Другарките на другарот на другарми
Да...Другарките на другарот на другарми не ги знаев кои се, дојдоа, се ,,запознавме’’ и почнав јас одма муабет со таа што беше до мене:Од кај си, кај учиш ова она и ја прашувам:
-Колкава си?
-Осмо.
-Машала, не изгледаш за осмо :wink:
Другарот мој си најде шмекерица/мувачица и си вршеше работа он, а што е најтрагично тројца пацери се насобраа околу оваа ја што ја меркав
И се тргна девојчево од кај нив, дојде до мене, ми се трие со тоа г’зот, па се заврте пак кај тие тројцата и кога гледам почна да се лапа со еден
Ајт си викам, отидов со другарче едно до шанк, да земе пијачка, се вративме, и гледам сега ги нема тие тројцата :zlo:
Е да, заборавив да напоменам, уште кога дојдоа, некаде 22 часот, она ме праша: -Која сакаш да ти ја местам?
-Има време:wink:-реков јас
Е сеа, да се вратиме кај што бевме. И приоѓам јас и и’ викам:
-Важи уште тоа од прееска?
-Дада, важи...
И тргнав да ја бацам, ама некако ко да се тргна, незнам, осетив некое поле меџу нама
Се вратив чекор назад, и и’ викам:
-Дојди
И си дојде, наравно дека ке си дојде... Ја погледнав во очи, и си викам нема каде да ми бега сега, моја е(мухаха). И ја залапав тука, едно десетина секунди беше, и ја пуштив после. Се орасположи девојчето бе
Е да, заборавив и ова да го кажам, додека беше со тие тројцата пацери, ме гледа, ја гледам, и се смеам, ми се смее. Шмек бе:smir:
И ете така, после тоа Снага среќно си живееше :kesa: