Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Уште овој ни фалеше.Ако сутра Македонија зарати, ја бих као и многи други Срби ишао да је браним. .
Уште овој ни фалеше.Ако сутра Македонија зарати, ја бих као и многи други Срби ишао да је браним. .
Што ако ти кажам дека во технички грешки не добија 11-9Јас останав без здив, убаво рече тој коментаторот овој натпревар не е за тие со слаби нерви, се изедов, што убаво почна разлика 3-4 гола бомбона, арно ама немаше да биде возбудливо до крајот, супер меч, двете страни изиграа добро, нашите со доста повеќе грешки, арно ама јас мислам дури малку и онаа трема може ги имаше фатено кога видоа колку народ наш има, како во Борис Трајковски да играа а не во Ниш, и тука може некад да прокоцка шут, целта да не ја разочараат публиката и целиот народ што ги бодри, арно ама на крај се добро заврши бод, бод кој ни го дава, ајде пуштам среќа за со Германија, ајде да им покажеме и овој пат која е и колкаво е срцето на Македониците!
Напред МАКЕДОНИЈА!
Eј, не да беа најјаки! Јас се ежев цела, најмоќни беа!Публиката
И најјаки ми беа на секој тајм-аут За кого ? ЗА МАКЕДОНИЈА !
Ќе треба да е прошират терасата, многу се собраа хрвати литванци швеѓани, утре германци ...И Швеѓаните излегоа на тераса
Песната обединува. Дури и онаа која од некои експертчиња беше третирана со минимум респект. Овој пат, на шармот на „излегувањето на тераса“ паднаа Швеѓаните во Ниш.
http://kajgana.com/i-shvegjanite-izlegoa-na-terasa
Ќе беше подруго да имаше тајм-аут, вака едно 5,6 секунди се чудеа мислеа дека имаат, па требаше и да побрзаат не е кошарка ова ќе шутниш последна секунда, овде еден тактички фаул и поминаа 5 секунди.сега слушнав изјава од Кире Лазаров за сител . Имале изработена акција за последниот напад , требало да фрлат цепелин за аљуш . Нешто сепак тргна наопаку во тој заден напад. Ипак и швеѓаните имаа страшна одбрана , мора да се признае . Секоја им чест.
Апсолутно тоа се игра на неколку секунди до крај, или на пасивен напад, се подава топка на крило, крилото влегува и од мртов агол ја фрла топката по која скокаат бековите и центарот.сега слушнав изјава од Кире Лазаров за сител . Имале изработена акција за последниот напад , требало да фрлат цепелин за аљуш . Нешто сепак тргна наопаку во тој заден напад. Ипак и швеѓаните имаа страшна одбрана , мора да се признае . Секоја им чест.
де дај линк ако може од форумовНа српски форум покрај ракометот,дојде и до расправање на нашата историја.Стварно србите мислеле дека сме ,,браќа'' .
Повекето срби мислеа слично на овој
Ако сутра Македонија зарати, ја бих као и многи други Срби ишао да је браним. То што неки Македонци не виде и не знају да су Срби, мени не значи пуно. За мене су браћа и схватиће једног дана сами. Немам намеру да их на силу да убеђујем.