Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шведска е исто што и Грција беше во Кошарка. Бивши европски прваци, али последен пат пред 10 години. А од тогаш не се истите. Можевме да ги тепаме, море не само да ги тепаме - ДА ГИ ПОНИЖИМЕ. Исто ко грците. Не за џабе водевме 4 разлика на 2 пати. Али, Лазаров одигра апла испод ниво. Судиите им дадоа 3 подароци, али не можеме нив да ги кривиме толку кога ние промашивме 3 пенала. FUCK.Ебем ви матер на сите сто не сте задоволни од нашата ремпрезетација (и јас не сум заради пеналите и 100%ните шанси) али да ве прасам несто и вас и самиот мене знаете ли вие која е уствари Шведска у ракемет браке ве молам дајте искулирајте нерешено беше јас ке бев задоволен и со 2 гола негатива (извинете на право писот пијан сум озбилно ) али горд сум и на навивачите и на играците колку и да грешат сигурно нема да сум горд на посраниве срби колку и да се добри поззз![]()
Шведска е исто што и Грција беше во Кошарка. Бивши европски прваци, али последен пат пред 10 години. А од тогаш не се истите. Можевме да ги тепаме, море не само да ги тепаме - ДА ГИ ПОНИЖИМЕ. Исто ко грците. Не за џабе водевме 4 разлика на 2 пати. Али, Лазаров одигра апла испод ниво. Судиите им дадоа 3 подароци, али не можеме нив да ги кривиме толку кога ние промашивме 3 пенала. FUCK.![]()
На српски форум покрај ракометот,дојде и до расправање на нашата историја.Стварно србите мислеле дека сме ,,браќа'' .
Повекето срби мислеа слично на овој
Ако сутра Македонија зарати, ја бих као и многи други Срби ишао да је браним. То што неки Македонци не виде и не знају да су Срби, мени не значи пуно. За мене су браћа и схватиће једног дана сами. Немам намеру да их на силу да убеђујем.