Главните играчи не ни функционираа како што треба.Не дека критикувам,таман работа,дечкиве ме направија горд повторно,иако не победија.
Борко иако имаше доста одбрани,мислам дека не избрани баш како што треба.Може и мора тој многу подобро.
Наумче се разигра на крај,а капитенот Лазаров беше некако индиспониран,не знам зошто.Ама ќе распукаат осеќам двајцата со Германија.
И една забелешка само.Не смее Миркуловски да игра во одбрана,не смее.Прави фаули и го исклучуваат.Филип е одличен во напад,не е за во одбрана ич.
Не ми е криво ич,уште еднаш ќе кажам,изгинаа момциве,али можевме да ги тепаме за инает овие мајмуниве,што се бунеа кај судиите за секоја нивна одлука,бетер од играчине на Барселона се.
Околу навивачите што беа во салата.Не сакам некој да ми замери,али повеќе од половина се обични кремци и ашљаци,кои нашле карти на вересија и отишле да ги промовираат новите коли во Ниш.
Топло-ладно беа.Па со олку луѓе треба салата да гори.Да имаат другиве балкански држави олку луѓе во сала,имаше да ја запалат,нашиве некако слабо.
Елена Велевска,Владо Бучковски,кој курац бре.Па и ВМРО-ско знаме имаше на трибини.Ве молам,политиката не ја мешајте барем еднаш во спортот,ве молам.
Носете се у три лепе пизду материне со партиските обележја.
И навивачи треба да грмат таму,да пејат песни,да свират на противнички напади.Нашиве неколку пати ја почнаа Излези момче и Едно име имаме и толку.
Има и други песни,па и да нема барем другиве пејте ги цел натпревар.
Е тоа.Единствена забелешка ми е само за публиката,другото си е на место горе-доле.
Германија ќе го папа цел,тоа сум сигурен,а и Чесите ќе влезат во бубањот кога ќе се разигра нашата машинерија.
п.с Нема потреба да ги спомнуваме ''клетите Албанци''кога ја бодриме Македонија.Глупаво е.