Челзи-Ливерпул, 20.11.2011 17.00h. недела, Стемфорд Бриџ

Ваша прогноза за натпреварот Челзи-Ливерпул(20.11)

• Победа на Челзи

Гласови: 41 44,6%
  • Победа на Ливерул

Гласови: 30 32,6%
  • Нерешено

Гласови: 21 22,8%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Реакција на Мур - бесценета. :icon_mrgr:

Нека има добар фудбал, к*р ме боли што ќе биде како ќе биде. Сакам да се опуштам пред тв, да гледам добар фудбал и к*р да не ми чуе. Да тепа Челзи ќе биде уште подобро, иако и вака нема да биде лошо...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Реакција на Мур - бесценета. :icon_mrgr:

Нека има добар фудбал, к*р ме боли што ќе биде како ќе биде. Сакам да се опуштам пред тв, да гледам добар фудбал и к*р да не ми чуе. Да тепа Челзи ќе биде уште подобро, иако и вака нема да биде лошо...
И мене би ме болело да сум за Сити :pos:

Шала пријател :)

П.С. прекрасен гол...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе фантомов ги напраи Челзи и Ливерпул ко да играат во трета авганистанска лига ... Ама океј е.

S

Stivie G

Гостин
Не сум бил вака песимист пред ниедно друго дерби. Се плашам од лошата реализација но во контекс на тоа ќе напишам оптимистички коментар, еве го моето сценарио:сакам и на 2 натпревари кои се играат на Стемфорд Бриџ да тепат Ливерпул со резултат 0-1. На оној во Премиер Лигата сакам Торес да си даде автогол бидејки тој обожава да дава голови против нив, еве му сега уште еднаш шанса да го направи тоа, на оној од Карлинг Купот го сакам истиот резултат но таму автогол нека си даде Раул бидејки и нему супер му оди на Стемфорд Бриџ ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаха Донев јако :)

Fernando Torres has told Liverpool fans that the real reasons behind his transfer to Chelsea has yet to be revealed.

В

Вори

Гостин
Ништо,нема да игра Суарез.А баш сакав на зима да дојде кај нас :(

Шала на страна,многу ослабени ќе бидат Ливерпул без него.Ме интересира каков ќе им биде нападот?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Хаха Донев јако :)

Fernando Torres has told Liverpool fans that the real reasons behind his transfer to Chelsea has yet to be revealed.
Многу мистериозно звучи ова некако.Да не има врска со Прељубници?
И запомните нико ни је сигуран

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
И зошто е суспендиран Суарез? Оти Евра се навредил кога му рекол оти е црн?
Сигурно и Берлускони си поднесе оставка, само затоа што му рече на Обама оти е исунчан.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ништо,нема да игра Суарез.
Чекај малце, а одредена му е веќе казната на Suarez? Јас уште неам прочитано ништо такво, затоа прашувам, а ако има повеќе инфо за тоа дај споделете...

S

Stivie G

Гостин
Од каде па сега дека нема да игра Суарез? Како што знам постапката во врска со судењето е за 2 недели

Kajgana Shop

На врв Bottom