Челзи-Ливерпул, 20.11.2011 17.00h. недела, Стемфорд Бриџ

Ваша прогноза за натпреварот Челзи-Ливерпул(20.11)

• Победа на Челзи

Гласови: 41 44,6%
  • Победа на Ливерул

Гласови: 30 32,6%
  • Нерешено

Гласови: 21 22,8%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
2-2 точен резултат Добра утакмица и таман тери да се искупи за грешките што ги напраи портив Арсенал

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Тоа Челзи така ќе им ги испердаши црвените газиња... Дај станете сите за Тери и Лампард, најголемите на Ингланд...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.697
Поени од реакции
11.915
Тоа Челзи така ќе им ги испердаши црвените газиња... Дај станете сите за Тери и Лампард, најголемите на Ингланд...
Ти обично пишуваш комични работи. Треба и ова така да го сфатам или сега си сериозен? :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Поголем трол и спамер од тебе нема,а нема ни да има.Да ти се мочам во коментарот.Е ради такви ко тебе после ќе ги затвораат ваквите теми.
Двојка, двојка, двојкааааааааааааа (во стилот на Игор Трпепски после тројката на Владо против Литванија).
Кој те есапи па тебе пријателе? Двајца пред мене напишале како си ја типувале во кладилница, па кога стана ова тип на денот си напишав и јас.
Ај да не ти одземам време, оди во фан клуб Челзи, читни нешто фантомот што ќе каже, па и ти после овде истото кажувај ни го. ;)
btw, те поздрави Иниеста

В

Вори

Гостин
Двојка, двојка, двојкааааааааааааа (во стилот на Игор Трпепски после тројката на Владо против Литванија).
Кој те есапи па тебе пријателе? Двајца пред мене напишале како си ја типувале во кладилница, па кога стана ова тип на денот си напишав и јас.
Ај да не ти одземам време, оди во фан клуб Челзи, читни нешто фантомот што ќе каже, па и ти после овде истото кажувај ни го. ;)
btw, те поздрави Иниеста
Па затоа најголем спамер си.Кењаш во сите теми,глеј си ја твојата скапана екипа,не се секирај за другите.

:pos:

Види го бе колку е мизерен,фантомот што ќе кажел,мене ми вика,а тој ги кажува истите муабети од фановите на Манчестер.
Со ова последното со Иниеста го достигна дното.За греота си.
Плус сеа кенкаш,а утре пак ќе ми ставаш лајкови на постовите,ебате нубот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Па затоа најголем спамер си.Кењаш во сите теми,глеј си ја твојата скапана екипа,не се секирај за другите.

:pos:

Види го бе колку е мизерен,фантомот што ќе кажел,мене ми вика,а тој ги кажува истите муабети од фановите на Манчестер.
Со ова последното со Иниеста го достигна дното.За греота си.
Плус сеа кенкаш,а утре пак ќе ми ставаш лајкови на постовите,ебате нубот.
1. Па, кога мојата екипа е скапана, морам другите да ги гледам. И ти да си фан на оваа скапана и слаба Барселона, ќе ги гледаш другите посилни екипи. :giggle:
2. Преведи ми го ова, ништо не разбрав.
3. Ај, да не чекаш до утре, уште сега ќе ти ставам лајк.

F

fantomX

Гостин
Едноставно е зошто не си во право со ова - веќе никој не го есапи Челзи како сериозен фудбалски погон за воопшто да прај било каков мубает за Челзи. Единствено фановите, ко ја и ти, уште имаме зборови за Челзи, вакви или онакви. Другите гледаат сеир.
И кога велам никој не го есапи Челзи, тука ги сметам и фановите на Манчестер Јунајтед.

Муабетите кои фантомот ги кажува, се во контекст на тоа: Зошто се случува такво нешто?
Тоа сигурно не е мубает кој го прават фанови на Манчестер Јунајтед.

Ко сме кај таканареченово дерби, доста им е по бод и на двете страни. Да престанат да се залажуваат дека можат до титула. А и мечтателите од страна да видат дека ПЛ нема „еден тон“ квалитетни екипи.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ја ГГ ја типувам..
Шала на страна.. Ќе биде тешка утакмица. Се надевам на добра игра и на двете екипи, а и на коректно судење од страна на Еткинсон. Според мене најреално би испаднало Х со кој вервам и дека двете екипи ќе бидат задоволни.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Одкако навивам за Ливерпул .. од лани помизерен никогаш го немав видено , АМА , АМА пак го скинаа Челси и тоа прво дома со ебаниот Хоџсон .. потоа и во гости 0-1. Оваа сезона реализацијата на Ливерпул е нулта негатив , но сепак верувам дека Суарез ќе им брцне 2 гола :D Мајне тип 1:2 :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.807
Поени од реакции
11.422
Мислам дека со тек на време ова ќе стане најакото дерби во англија, бидејќи секој меч меѓу екипиве е буквално умирање (оставање душа) на терен, а богами имало и многу голови. Да филозофирам, нема, зошто челзи е домаќин и реално појак од ливерпул, чија реализација е очајна. Ни челзи не се нешто нај нај, ама кога суди ектинсон, челзи не губи :icon_mrgr:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
СО Х СУМ ЗАДОВОЛЕН..

Kajgana Shop

На врв Bottom