Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.624
- Поени од реакции
- 22.648
2ка
Ти обично пишуваш комични работи. Треба и ова така да го сфатам или сега си сериозен?Тоа Челзи така ќе им ги испердаши црвените газиња... Дај станете сите за Тери и Лампард, најголемите на Ингланд...
Поголем трол и спамер од тебе нема,а нема ни да има.Да ти се мочам во коментарот.Е ради такви ко тебе после ќе ги затвораат ваквите теми.
Двојка, двојка, двојкааааааааааааа (во стилот на Игор Трпепски после тројката на Владо против Литванија).Поголем трол и спамер од тебе нема,а нема ни да има.Да ти се мочам во коментарот.Е ради такви ко тебе после ќе ги затвораат ваквите теми.
Па затоа најголем спамер си.Кењаш во сите теми,глеј си ја твојата скапана екипа,не се секирај за другите.Двојка, двојка, двојкааааааааааааа (во стилот на Игор Трпепски после тројката на Владо против Литванија).
Кој те есапи па тебе пријателе? Двајца пред мене напишале како си ја типувале во кладилница, па кога стана ова тип на денот си напишав и јас.
Ај да не ти одземам време, оди во фан клуб Челзи, читни нешто фантомот што ќе каже, па и ти после овде истото кажувај ни го.
btw, те поздрави Иниеста
1. Па, кога мојата екипа е скапана, морам другите да ги гледам. И ти да си фан на оваа скапана и слаба Барселона, ќе ги гледаш другите посилни екипи.Па затоа најголем спамер си.Кењаш во сите теми,глеј си ја твојата скапана екипа,не се секирај за другите.
Види го бе колку е мизерен,фантомот што ќе кажел,мене ми вика,а тој ги кажува истите муабети од фановите на Манчестер.
Со ова последното со Иниеста го достигна дното.За греота си.
Плус сеа кенкаш,а утре пак ќе ми ставаш лајкови на постовите,ебате нубот.
Едноставно е зошто не си во право со ова - веќе никој не го есапи Челзи како сериозен фудбалски погон за воопшто да прај било каков мубает за Челзи. Единствено фановите, ко ја и ти, уште имаме зборови за Челзи, вакви или онакви. Другите гледаат сеир.Види го бе колку е мизерен,фантомот што ќе кажел,мене ми вика,а тој ги кажува истите муабети од фановите на Манчестер.