Цртање

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Немам појма да цртам ама сакам да научам..:helou:

Marley's dother

Marley's dother
Член од
14 февруари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Mn sakam da crtam crtani likovi od CN hahaahahaha i orientalni raboti i se so e povrzano so priroda (ziva) posebno drva, oblaci, vinozita, sonca....

u globala ne se bavam so seriozno crtanje nego onaka kako so se osekjam u momentot crtam i od inspiracija...

interesno mi e koga ke nacrtam neso abstraktno i neznam ni samata so e ali nema veza hahahahahaaahahahahahahah...:smir:

Gohan

I (L) Fußball
Член од
14 февруари 2009
Мислења
420
Поени од реакции
14
Obozavam da crtam,vo slobodno vreme a i ponekogas vo skolo..:)

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Обожавам да цртам обично нешто поврзано со тоа како се чувтвувам во моментот, некако ме исполнува мајката...шознам :)

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Цртањето ми беше хоби до пред 1-2 години и престанав. Незнам зошто иако добро цртам, секогаш ги имав најдобрите цртежи во основно, потоа средно:). Се нервирам што никогаш не научив да цртам портрети, не ја знам техниката лицето да добие длабочина ама ваљда ќе научам некој ден.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Јас мн цртам иако не знам и не ме бива едноставно цртам ...го сакам цртењето и со малку вежбање сеа цртам мн подобро:)
Аххххх се исплаќаше:vozbud:
Цртежот ми беше изложен во киноно и сега е урамен во гимназијана одма кај канцеларијата:pipi:

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Цртам и тоа премногу.. Понекогаш се заборавам и ги изоставам другите обврски..
А најчесто креации.. Си имам талент и си го сакам и си го негувам додека можам..
Сон ми беше монед креатор.. Али утнав работа... Отидов медицина :Ѕ

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ја се бавам со школско цртање..т.е цртање за време на часови у школо... тоа е модерно на денешницава...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Има некој што се заебава со цртање на манга, аниме, нешто comics или пак друго? :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
училишно цртање да си правам некој чудни дизајни на автомобили на часовите по хемија биологина математика..... на сите немам скенер та инаку ке ви представев нешто

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Јас врска немам од цртање:kesa::kesa:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
До 1 година цртавме, сега во втора учеме уметници слики и сл :)
Инаку добро цртам :)

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Цртам пер,највеке графити и коли и највеке у школоно на часои пошо тогаш се убивам од досада,не сум лош али не сум ни добар у цртање,али се трудам,или боље кажано се трудев,сега некако сум мрзлив и немам инспирација,ај можда од вас ке ми дојде некоја идеја па ке цртнам нешо...

Kajgana Shop

На врв Bottom