Цртање

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Мојата професорка по ликовна уметност често знаеше да рече дека јас немам талент за цртање, ама знам да цртам. Во школо имам обесено многу мои дела, ама дома немам ништо на жалост :toe:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Обожавам да цртам..тоа ме смирува неверојатно..а што цртам тоа зависи од расположението.. најчесто цртам со молив или пенкало..:toe:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
во основно многу цртав, и тоа поради наставникот, цел време ме фалеше и ме праќаше на натпревари и тоа највеќе за пејсажи, сеа си шкратам по тетратки демек графити, а кога ми е досадно цртам креации или ликови од цртани филмови.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Па и јас си црткам онака аматерски, портрети, мртва природа, пејсажи и што уште не, што ќе ми дојде у глава тоа:), најчесто цртам со молив a а некогаш и со сув пастел. Обично портретите што сум ги нацртала им ги подарувам на луѓето што сум ги цртала, а баш ќе нацртам нешто деновиве и ќе постирам да ми дадете коментари и критики и помош примам од поискусни(да знам каде грешам пошто ептен аматер сум).:smir:

knigh†mare

nereklamiraj.com
Член од
7 јануари 2008
Мислења
41
Поени од реакции
8
несум баш по цртањето.. :pos2:

лесно е и ја да најдам некоја од интернет и да ја ставам овде!
Не со твоиии!!
Ок, како сакаш, нема да ти објаснувам.
Ајде, најди ги на интернет сликиве, па дај ми докази.

Цртеживе се лично мои.

Zipo X

WinZip
Член од
27 октомври 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
У основно сум цртал ка ненормален. Све многу убави цртежи. Сите пофалби. Ама кој почнав средно економско и тоа престанав некако а планирав да се запишам на средно уметничко ама бидна а сеа за цртање сум незнам како да кажем.:salut:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
eeeee : ( mn sakam da crtam ali ne me biva ic za toa :S

THEMICO

Flegma!
Член од
12 јануари 2009
Мислења
16
Поени од реакции
1
Дечки и девојки добродејдени сте на новиот македонски стрип форум.
Ќе се потрудиме да споделиме некое искуство од областа на стрипот,илустрацијата а богами и анимацијата.Добредојдени сте сите
Поздрав!

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Имаше една продавница близу беверли во Капиштец, атеље се викаше мислам, нешто така. Таму даваа курсеви и те учеа на пример да црташ на стакло, на текстил нешто со салфети свашта имаше.. Јас земав на стакло и подоцна сите стеклени предмети што ги имав дома ги нацртав и сеуште си ги сметам како најубави хоум мејд ствари што ги имам дома.:pipi: Само незнам што се случи со продавницата, најверојатно се преселени но незнам каде? Ако случајно некој знае плс нека пише, сакам пак да му се вратам на моето дамнешно хоби.:back: Тејнкс.:)

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
ja obozavam crtanje...najcesto grafiti,karikaturi...go preferiram i manga stilot....so mi dojde na um crtam, ne se ebavam mnogu so boi....:drk:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Да не знае некој каде можам низ СК да купам нов AIRBRUSH пиштол за цртање? Благодарам однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom