Hurin
Pokerface bastard
- Член од
- 3 јуни 2009
- Мислења
- 8.543
- Поени од реакции
- 14.678
аниме или и манга откажуваш???Официјално се откажувам од следење Naruto,Bleach,OP и FT.
аниме или и манга откажуваш???Официјално се откажувам од следење Naruto,Bleach,OP и FT.
Ма и мангава ми дојде преку тасета...не можам више воопшто да глеам аниме подолго од 30 епизоди...Tи се згади од филери?
Све bro...преку глаа ми дојде,посебно bleach.аниме или и манга откажуваш???
Изгледа имаш лош систем за гледање на never ending аниме серии ^ ^.Официјално се откажувам од следење Naruto,Bleach,OP и FT.
Многу добар е House of Five Leaves, само 12 епизоди е, приказната е добра, и не се влече, секоја епизода е интересна. Главниот лик е направен малку меланхоличен и малку смотан(на прв поглед), ама многу вешт со меч. Не е само самурајски епик, има добро разработена приказна и back story на карактерите, нема ни еден карактер што ќе ти се чини дека е вишок.Исто така House of five leaves дали вреди да се гледа ?
Ghost in the shell:Stand alone complex.Ako некој препорача нешто во стилот на Ergo Proxy ќе му бидам многу благодарен.
Да.Samurai Champloo Дали се само 26 епизоди од серијава ?
Ruroyuni Kenshin.и да предложевте некоја слична на серијава ?
Уф со среќа, анимето е направено партал од филери. Првите 80 епизоди те првиот major arc е супер направен, после прават една филер сезона (пази на зборот СЕЗОНА) па една сезона(20-30 епизоди) според мангата. Ќе се нагледаш доста филери. Приказната според мангата е многу добра, ми се свиѓа, класичен шонен стил е направена.Ми го дае другар Блич, до 270 та епизода, да завршам се што имам филмови па почнувам со ова, му се мерачам уште одамна.