„Тие„ не го гледаат тој чин (на непродавање свинско...) како расистички, туку како нивна верска обврска, каде земјите кои не се исламизирани, стануваат предмет на нивно освојување и исламизирање.Многу расистички
„Тие„ не го гледаат тој чин (на непродавање свинско...) како расистички, туку како нивна верска обврска, каде земјите кои не се исламизирани, стануваат предмет на нивно освојување и исламизирање.Многу расистички
Он и оноа глупердана Шекспир зборовите нацизам, фашизам и расизам ги употребуваат откога ќе фрлат коцка. Таа им кажува дали да етикетираат или не. Скроз рандом им е.Да споредеш ова со нацизам треба да си когнитивно неписмен.
делата покажуваат, не пишување на интернетДа не ви хакирале акоунтот, некој бугараш или шиптарр сакаат да ги оцрнат каурите, сакаат да ги прикажат како нацисти.
Космополитите бисери балкански, на мравка не газат, добродушен народ.
Види овде на форумов те викаат шиптap да али верувај дека било кој од форумов да е утре нема шанси да те истепа у автобус, да ти извади нож или да ограби твое дете.Да не ви хакирале акоунтот, некој бугараш или шиптарр сакаат да ги оцрнат каурите, сакаат да ги прикажат како нацисти.
Космополитите бисери балкански, на мравка не газат, добродушен народ.
Нека отвара слободно Кипер во Источна Македонија а дали ќе опстане ќе зависи од конкурентските Стокомак и Кам и од купувачите.
Ne si ti kriv.. kriv se Ilirite shto go primija vasheto pleme vo 6-7 vek.Треба една Кристална Ноќ да се направи не само во државава туку на Балканов од ова одвратно кавказско племе. На крај да се заокружи со еден геноцид и сите каури среќно да живееме со нашите срања.
Затоа што бројчано се само на прсти да ги изброиш.Нека станат 25 посто и ќе читаш постови и на албански јазик па на транслате ќе си ги преведуваш....нашиве форумаши од албански етникум се за еден левел повисок со изразување од нивните административни колеги, се учат да пишуваат и размислуваат како членови Македонци од форумов и вежбаат тука исти зборови, реченици, изрази, досетки, како да се клонирани
Ова доаѓа од некој кој кршеше новоотворена месара во Чаир, влета со шипки во Њу Орлеанс кафичот за да ги намаваат од таму иако беа со години и да стане чајторе, што ставаше бомби на вратите на раселените за да ако се вратат последно да им биде и за жал и беше. Која мизерија али за припадници на народот со најнизок IQ у Европа тоа е.Прегледај го приврзокот 428012
Медал за тебе.
...неам проблем со албанскиот јазик одамна ми е онака делимично совладан, само ми е тежок овдешниот дијалект оти не го зборуваат литературно повеќе селски говорат, но тоа не ме кочи да им ги поправам грешките на нивниот сопствен мајчин јазик што вметнуват туѓи зборови, незнајќи како се именува на литературен албански.Затоа што бројчано се само на прсти да ги избрише.Нека станат 25 посто и ќе читаш постови и на албански јазик па на транслате ќе си ги преведуваш.
Можеби затоа и се чудат зошто кога ќе одат во Албанија на одмор тамошните газди не зборувале како нив....неам проблем со албанскиот јазик одамна ми е онака делимично совладан, само ми е тежок овдешниот дијалект оти не го зборуваат литературно повеќе селски говорат, но тоа не ме кочи да им ги поправам грешките на нивниот сопствен мајчин јазик што вметнуват туѓи зборови, незнајќи како се именува на литературен албански.
Не зборвајте лошо, ќе го купат интермецов, ќе не банираат после.