Црна магија

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Еве еден модерен пример за "Црна Магија", можеби до сега и сте го прочитале. Нема да зборам ништо за ова, подобро да го погледнете линкот за Клеирвус Наркисе.

Член од
6 април 2015
Мислења
2
Поени од реакции
1
Дали знаете некој окултист од Македонија кој знае да чисти од црна магија нанесена од професионалец?
Незнам каде можете да најдете некој што чита магијии ама имам слушнато од постари дека магијата е направена од професионалец таа магија мозе да ја растури само тој што ја направил

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Од Романија поточно од власите потекнуваат најопасните црни магии. Романија и околните земји како и Хазарија која веке не постои се државите во светот со најдолга историја на контакти со темни сили и енергии. Ова малку звучи напумпано, но се смета дека луѓето што го владеат светот се по потекло од Хазарија и дека во главно со помош на овие сили и енергии го владеат светот.
http://www.vice.com/rs/read/svet-najluksuznijih-rumunskih-vetica

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.368
Романија и околните земји како и Хазарија која веке не постои се државите во светот со најдолга историја на контакти со темни сили и енергии.
Magijata i magiski rituali se sretnuvaat uste vo Babilon pred 4000 godini, a mozebi i poodamna.

Kakva Romanija, kakva Hazarija.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Magijata i magiski rituali se sretnuvaat uste vo Babilon pred 4000 godini, a mozebi i poodamna.

Kakva Romanija, kakva Hazarija.
Се согласувам дека магиите постојат многу одамна и дека немора да значи дека Хазарите се првите што ја правеле али дефинитивно се најопасни народите од тие подрачја во светот ма овие работи. Можеби поопасни и од овие со Вуду Магија.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Се согласувам дека магиите постојат многу одамна и дека немора да значи дека Хазарите се првите што ја правеле али дефинитивно се најопасни народите од тие подрачја во светот ма овие работи. Можеби поопасни и од овие со Вуду Магија.
Дефинитивно владеат со светот, каде сите нивни потомци се на врвни позиции ширум светот. Корпорации, светски влади, кур се стресе итн...ама дефинитивно се над сите.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Дефинитивно владеат со светот, каде сите нивни потомци се на врвни позиции ширум светот. Корпорации, светски влади, кур се стресе итн...ама дефинитивно се над сите.
Апсолутно го држат светот на дланка и интересно што веке и јавно не се кријат главниве династии, фамилии. А најинтересно во целата приказна и историја е од каде всушност ја црпат моќта, но во најдлабока танчина на размислување и истражување. (y)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Од Романија поточно од власите потекнуваат најопасните црни магии. Романија и околните земји како и Хазарија која веке не постои се државите во светот со најдолга историја на контакти со темни сили и енергии. Ова малку звучи напумпано, но се смета дека луѓето што го владеат светот се по потекло од Хазарија и дека во главно со помош на овие сили и енергии го владеат светот.
http://www.vice.com/rs/read/svet-najluksuznijih-rumunskih-vetica
Па нели гледаш дека е ова Румунска Циганка,сета изнакитена со злато.Оваа е обична шарлатанка,и се богати на маката на луѓето кои и веруваат.За оваа само стапот.Го погани зборот магија и заради таквите луѓето иммат погрешна претстава.Но се додека има овци кои им веруваат на ваквите,како оваа,како Иван исцелител,како Дуле гледачот(само на овие двајца ми текнува,другите нека не ми замеруваат) ќе има и злато за нив.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Па нели гледаш дека е ова Румунска Циганка,сета изнакитена со злато.Оваа е обична шарлатанка,и се богати на маката на луѓето кои и веруваат.За оваа само стапот.Го погани зборот магија и заради таквите луѓето иммат погрешна претстава.Но се додека има овци кои им веруваат на ваквите,како оваа,како Иван исцелител,како Дуле гледачот(само на овие двајца ми текнува,другите нека не ми замеруваат) ќе има и злато за нив.
Немам што да одговорам на ова твоево нема ни потреба али од пуста култура... Иначе си помешал некој работи овие луѓево што ги наброја колку што знам немаат врска со магија не дека ги бранам него наводно овие што ги наброја лечат исто така има еден момент битен дека само тие што наводно некако помагаат се прочуени помеѓу народот додека тие што прават магија се во тотална тајност. А за овие од Романија немам коментар недај боже да си имаш мака од магија а особено од магија од мајстор од тој регион.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Немам што да одговорам на ова твоево нема ни потреба али од пуста култура... Иначе си помешал некој работи овие луѓево што ги наброја колку што знам немаат врска со магија не дека ги бранам него наводно овие што ги наброја лечат исто така има еден момент битен дека само тие што наводно некако помагаат се прочуени помеѓу народот додека тие што прават магија се во тотална тајност. А за овие од Романија немам коментар недај боже да си имаш мака од магија а особено од магија од мајстор од тој регион.
Немам мака од никого,јас ќе си го повикам Алистер Кроули,Дион Фортуне,Долорес Ешкрофт,Елифас Леви(односно нивната литература),и те како ќе ме заштитат од сите овие празноглавци,лажни мајстори полни со измама.Јас добро ја познавам оваа проблематика и добра духовна одбрана би подготвил.Магијата е истовремено и уметност и филозофија и вештина,ама не е религија,лага и превара.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Немам мака од никого,јас ќе си го повикам Алистер Кроули,Дион Фортуне,Долорес Ешкрофт,Елифас Леви(односно нивната литература),и те како ќе ме заштитат од сите овие празноглавци,лажни мајстори полни со измама.Јас добро ја познавам оваа проблематика и добра духовна одбрана би подготвил.Магијата е истовремено и уметност и филозофија и вештина,ама не е религија,лага и превара.
Podobro ti e so 100ti lvl Warlock da mu mavnes demonbolt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.300
Поени од реакции
28.216
Овие кловновиве што се фалат по телевизии и интернети не се магионичари ни малце. Може да се некој гатачи кој благе везе немаат со магија.
За тајноста имаш право зашто на пример друштвото Туле (окултисти кои се замимавале и со магија) од време на третиот рајх кои биле значајни на ниво на министерство ,сеуште не се доволно разоткриени во нивните активности. Дали се занимавале со црна или со бела магија тоа секој лично треба да го разгледа.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
За тајноста имаш право зашто на пример друштвото Туле (окултисти кои се замимавале и со магија) од време на третиот рајх кои биле значајни на ниво на министерство ,сеуште не се доволно разоткриени во нивните активности.
Последната информација за нив е дека се блиску поврзани со транспортот.

Kajgana Shop

На врв Bottom