Црната магија има за цел на тој што е насочена најчесто да го усмрти значи таа е енергија која настојува да создава ниски вибрации можда е лоша симболика али е некој вид паразит на душата. Зборот црно, темно асоцира на тага најточно ниска вибрација. Иначе постојат и тн. бели магии тоа сличен принцип како кај црната магија али служи за оздравување од некоја болест и кај тие магии најчесто мора болниот сам да си го изврши тоа што ке го оздраве. Ке ти напишам нешто накратко околу вибрациите затоа што околу нив е слабо познато а многу битно кога станува збор за магии. Високи, убави вибрации се радост, смеа, задоволство додека ниски се плачење, грижа, тага најниско ниво е смрт. Секој човек има и своја засебна вибрација карактеристична за него затоа луѓе комуницираат со животни итн... Од врвна гледна точка се е едно и се поврзано. Поздрав.Bas me intersira od kade poteknuva i zasto se vika crna ili bela ?
A да те стават во свежо искречена бела соба без врати и прозори, и светло внатре..... каква боја ќе преовладува?Vo red so vibraciite no zemeno vo predvid deka temnata boja preovladuva so univerzumot gledano od covecko oko dali toa samo po sebe asocira ili simbolizira crna magija?
I kako crn mag deluva na licnost so koja ne e u kontakt i ne ja poznava odnsono kako ja doznava karkteristikata na taa odredena licnost i pritoa na koj nacin deluva sto koristi ?
Не.Vo red so vibraciite no zemeno vo predvid deka temnata boja preovladuva so univerzumot gledano od covecko oko dali toa samo po sebe asocira ili simbolizira crna magija?
Никако не делува. Тој мисли дека делува, а уствари си прави "бајрам на паметот". Mагии делуваат само кај луѓе кои веруваат во нив. Целата магија е всушност негативни и нападни мисли кои се создаваат во умот на "магепсаниот" откако ќе дознае дека некој му фрлил магија.I kako crn mag deluva na licnost so koja ne e u kontakt i ne ja poznava odnsono kako ja doznava karkteristikata na taa odredena licnost i pritoa na koj nacin deluva sto koristi ?
http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Magick.htmlзнае некој некој ритуал, црна или бела магија?
Универзумот не може да асоцира и симболизира црна магија универзумот е дело на семоќниот наш створител тоа е тотално различно како црно и бело...Vo red so vibraciite no zemeno vo predvid deka temnata boja preovladuva so univerzumot gledano od covecko oko dali toa samo po sebe asocira ili simbolizira crna magija?
I kako crn mag deluva na licnost so koja ne e u kontakt i ne ja poznava odnsono kako ja doznava karkteristikata na taa odredena licnost i pritoa na koj nacin deluva sto koristi ?
https://www.youtube.com/watch?v=HwzXLcLGmWQ Во овие 50 минути има одлични објаснувања ако навистина те интересира ке научиш доста работи.знае некој некој ритуал, црна или бела магија?
[DOUBLEPOST=1417271847][/DOUBLEPOST]Не.
Никако не делува. Тој мисли дека делува, а уствари си прави "бајрам на паметот". Mагии делуваат само кај луѓе кои веруваат во нив. Целата магија е всушност негативни и нападни мисли кои се создаваат во умот на "магепсаниот" откако ќе дознае дека некој му фрлил магија.
Тие негативни мисли потсвесно ги манифестира во реалноста, на некој начин влијаат на неговиот живот. Онака, суптилно. Самата помисла дека некој ти фрлил магија, те прави депресивен, уплашен, тажен и сл. Таков човек не може да функционира како што треба, па очекувано е да го следи лоша среќа (ако може така да се нарече).
Обично, жртви на магија се религиозни, лекоумни и наивни луѓе со низок коефициент на интелигенција и со трошка здрав разум (претежно без). Луѓе кои секој пад во животот, секоја несреќа и неуспех ја припишуваат на натпиродното, паранормалното. Секогаш друг им е крив. Секогаш вината ја бараат во друг, а не кај себе.
Ако паднал од точак и скршил рака - комшијата е крив, магија му фрлил. Ако не може да најде работа - св. Никола го казнил пошто не ја бацил иконата во црква. Ако не може жена да најде - гарант баба Стојна комшивката магија му направила. Ако паднал на испит - Господ така сакал.
Затоа, ставај се на кур и ич кур да не те боли за ништо. Ни магија ќе те фати, ни пичка матерна. Магии ги фаќаат само суеверни луѓе, луѓе со слаба психа и без стабилен карактер.
Bas dobar odgovor
http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Magick.html
A да те стават во свежо искречена бела соба без врати и прозори, и светло внатре..... каква боја ќе преовладува?![]()
Дека постои црна магија постои тоа е докажано и има милион факти...
Не го знаев ете го научив
Докази и факти, а?
Јас мислам дека ти не го знаеш значењето на зборовите доказ и факт. Всушност, сигурен сум во тоа.
Преку личните предмети на личноста за која е наменета магијата, затоа што тие предмети се носители на личната астрална енергија која е поврзана со астралниот свет и душата на личноста. Покрај личноста за која е наменета магијата, кругот на учесници во обредот на црната магија се затвора со нарачателот, врачот и демонската сила. Магијата потоа, делува исклучиво преку нарачателот, а не врачот или талисманот, ниту сама по себе.I kako crn mag deluva na licnost so koja ne e u kontakt i ne ja poznava odnsono kako ja doznava karkteristikata na taa odredena licnost i pritoa na koj nacin deluva sto koristi ?
Ја увек ова го користам за тргање црна магија од мене или познати.Дали знаете некој кој успешно отстранува црна магија во Македонија ама сериозно ?