S
SpaceTraveler
Гостин
Ох леле, навистина си имала погрешна проценка за моите чувства додека пишувам. Да, би можел да звучам нервозно кога некој зборува се и сешто за магија и слични теми. Самиот истражувам повеќе околу Wicca и слично, затоа можеби звучам бурно кога христијани зборуваат за тоа. Ама во реалност сум искулиран и само ги пуштам прстите и умот да пишуваат, а во меѓувреме слушам музика и дремам на фејсбук, верувај имам многу поголеми ,,магиски проблеми" одколку да се нервирам по форуми.Магичен прсте
1, никој не сака да го омаловажи моето мислење а некој вели "ако воопшто знаеш кој е Соломон" - добро ајде.
2, јас кога те читам имам впечаток дека си нервозен може грешам
Го прочитав она што некој грк го напишал за Соломон, еве и јас кога немам друга работа сешто сум во состојба да напишам за Соломон ама ни јас ни гркот не сме ја виделе изградбата на храмот. Точно е дека некој може да го контролира ѓаволот ама само со Божја помош. Св Георгиј Победоносец на негова наредба статуите во храмот на Диоклецијан прозбореле и на негова наредба пред очите на Диоклецијан паднале и се искршиле.
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
ХУ БАБА ХУ
![Heart suit :hearts: ♥](https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/2665.png)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Поштувам!Инаку СпејсТ моето знаење ти се чини малку затоа што како одат годиниве повеќе сакам да слушам други мислења отколку да кажувам што знам и што мислам. На духовни теми.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)