Циркумцизија (сунет) - да или не?

Член од
25 ноември 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
vodkamixx напиша:
Овде би запеал само: Господ к.ур ти даде а ти го исече....... :lol: :lol:
Bukvalno si vo pravo.
I Gospod bi zaplakal od zal gledajki kako si go unistuvate ona sto vi go dal.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Против!Дури сум против и од религиски побуди ама ај веќе коа се мора што да се праи.Инаку вака од к*рташак да праиш такво нешто-јок!:lud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
MASLINKA^ напиша:
Bukvalno si vo pravo.
I Gospod bi zaplakal od zal gledajki kako si go unistuvate ona sto vi go dal.
Абе види сега...

Господ ти дал и коса, која ја шишаш, ти дал и нокти - па нив ги грицкаш или сечеш.

Значи, логикава не ти е баш во ред. :wink:

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Ја сум за!

Многу похигиенски....
Замислете ја ако праам реклама вака би идел слоганот..

Сунет, заборавете го мирисот на урда од вашиот к*р во летните денови!!!
dr_moTaro.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Dani^^^ напиша:
Против!Дури сум против и од религиски побуди ама ај веќе коа се мора што да се праи.Инаку вака од к*рташак да праиш такво нешто-јок!:lud:
А знаеш дека го намалува ризикот од рак на матката?

И јас не сакам сецкање, да се разбереме. Ама дека е похигиенски, е.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ќе си го замиваш почесто и мука немаш! Мене ми е страв, ама би го направил тоа. Лажам не би го направил. Ептен немам мислење за темава. Али да морам би направил. Башка и ке ке има девојчиња што ке ги интересира како изгеда тоа :)

Член од
21 декември 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
E vaka od moe iskustvo ke vi kazam znaci, cirkumcizija prvat dosta luge, napraviv i jas zaradi odredeni problemi so stesneta koza, inaku da ne ve plasam mnogu ali ...ALI koga ja stvaat anestezijata ODMA pocnuvaat so secenje i normalno BOLI, e po nekolku minuti e sve dobro, posto ko so mi kazaa PA IMAME I DRUGI OPERACII, TREBA DA POBRZAME... i toa, ubavo iskustvo...:))

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
А после сецкањето? Колку време зараснува, пазење при мочање, ово оно.. И шо е најважно, колку време без секс?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dani^^^ напиша:
KOj crni religiski pobidi mori ulao edno dejce. Ci citala li sveto pismo, istoriski podatoci od toa vreme, I Risto bil so secen, ne secat samo muslici i judi?!!!
Aman, aman veke.

Baska, koga ke ti go vtera nekoj obezkapen i ko ke snemozis od ubajna....a??

More aj, kolku da se napiselo nesto bez ogled kolku glupavo zvuici.
Izem ti na godinite i edukacijata.

Член од
21 декември 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
so mocanjeto nema problem, treba da si go prevrzuvas pocesto, se mie so ACIDI BORICI toa go kazuvaat i toa, JOD nesto....e sea za seks, pa negde po 2 i pol nedeli ili porano zavisno od slucajot na zarasnuvanje

Член од
21 декември 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
e i samo ova, ako nekoj se odluci za sunet, odete privatno, ili ako odite vo drzavna bolnica, ve pustaat odma doma, vo voena bolnica ve ostavaat da polezite malku MAX. 2 dena i toa. SAMO KAZETE IM DA POCEKAAT DA POTFATI MALKU ANESTEZIJATA!!!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
добиваш зелено од мене за ова!

Искрено, ради темава почнав да размислувам да си го сецнам. 3 недели без секс и онака и онака ги имам, така да нема од што да се плашам. И не би одел во болница туку на бербер!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сечкај курите, поубо е ебавањето.

Член од
30 ноември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
1
kakva vrska ima toa so uzivanje?od kaj taa fantastika,nema veze se znae ili vera ili lekarska pomos,nema tuka moda ilisto ja znam,od kaj znaes ti na 2-3 godini za moda:)

Kajgana Shop

На врв Bottom