:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:StormAngel напиша:Ме излажаа
Ме однесоа у креветче, и вујко ми ми вика...види биљбиљот
Глеам ја...шо да глеам, после минутка останав без пола биљбиљ.
Ќе тужам бе!
Ама супер си е, кабрио сеа. Тип топ. =))))
Некоја да потврди?
ахахах
А ти да не мислиш гугувката да си ја крцнеш штом прашуваш? Он биљбиљ а ти п*тка - гугутка!!! Пази оти со пола клит не се мастурбира :!:The`bItCh напиша:Сторм, искрено болит?
А бе си се здркал ти шо си прочитал!!! Реков дека некои го скратуваат опашот на биљбиљот за да им порасне кљунот а не да им се намалат сантиметрите. :wink:StormAngel напиша:Не бе, ми се чини дека не се губат од сантиметрите, затоа шо должината нема врска со покривачот на биљбиљот.
Е па директно нека го крцнат пред да ти го наместат и нема да боли :lol: :lol: :lol:The`bItCh напиша:Маце, полов планирав да го сменам зато прашвев :lol:
Тртушко низаеден.Macedalien напиша:А бе си се здркал ти шо си прочитал!!! Реков дека некои го скратуваат опашот на биљбиљот за да им порасне кљунот а не да им се намалат сантиметрите. :wink:StormAngel напиша:Не бе, ми се чини дека не се губат од сантиметрите, затоа шо должината нема врска со покривачот на биљбиљот.
Таа практика е се почеста во Јунајтед стејтс и во Германија на пример.
Море ак ти ја сматам кајганата со билбиљ ќе ти се напрает матоци!!! А за Господ - пфффффффффф... Но Комент!!! Не го знам тој - од која партија е? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:StormAngel напиша:Да дај господ да ти го сечат со пила.
Истото го кажуваме, ама не, ти мора попаметен да се направиш.
Да ми ја матиш кајганава мене ти, со се биљбиљ. :lol: