Циркумцизија (сунет) - да или не?

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
i devesejt i kusur posto od mazjata vo denesniot svet bitch -- da ne recam skoro site...

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Овој маж тешко дека тоа ќе го прави. Не пуштам остар предмет да се приближи на мојот врсник. Ептен ако некоја сере. До сега сум немал жалби. Кога е у борбена состојба ионака исто е све.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
normalna rabota........neam niso protiv....mozebi deka sum vo amerika roden i tam e normalno da se prave toa.........

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Отклуч...

Темава веќе постоеше во љубов и секс, ама тогаш не постоеше форумот за здравје, каде што и е местото. Јас како админиште, ја ги додадов старите мислења на темава (за да не се повторуваме) и ја споив темата.

Така да, може да продолжите со дискусијата сега. :wink:

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
been there ,done that.
napraif obrezuvanje na 23 godini.bolje e posle obrezuvanje.nema vekje premature svrshavanje(sea ke se javat ebacite od forumot sto NIKOAS ne svrsile predvreme:)
pohigienski e(nema urda) dzabe mienje treba na sekoj saat da se mies za da nemas urda-koja se sostoi od mrtvi kletki i use neso(mrtvi znaci neso se razlozuva i oslobudiva losh miris.
kondicioni pricini:zemete trljate go laktot.boli?ne.ve vozbuduva?ne.se kine kozatta na laktot?ne.
vo amerika na evreite im praat sunet na rani godini a tek na 6/7 godini im praat adetot t.e. barmicvah-radi reda
zenite vo zapadnite zemji im e cudno kako nekoj maz moze da bide NEobrezan.
lol...kurot raste posle sunet:))))))))))
toa e cisto opticka varka...ako sakata svarno da vi porasne kuropt...videte se kolku kila imate.ako imate 10 kila nad"idealnata tezina" ondak ste izgubile 4 do 5 sm od realnata dolzina
kakao toa povekje ke uzvias ako ne ti e secen...a sunetisantie poise izdrzuvaat?
koa ke gi praaat prostitutkite so koi mushterii si imaat najvekje problemi,oni kazuvaat sunetisanite:)))))))))))
speak se preporacuva da se prai na mladi godini poso na stari godini krvnite sadovi se debeli kolku prstite taka da moze da nastanat komplikacii(ja imas 11 konci) dodeka na malite deca im stavaat samo antibakteriski prasok
evreite najprvo pocnale da go praat od prakticni pricini.vidi kaj ziveat i kolku e prosecna temperatura tamu.40 stepeni na taa temperatura sve mrtvo se raspagja,pa i urdata.
okolu bolkata na stari godini....nedela dena ke se budite so bolki radi utrinska kurodrvica,i toa mislam svarni bolki
"epten ako nekoja sere":)))))))))))))))))
kakov papak.bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tvoj kur,tvoja rabota.ali jebi ga..ova e makedonija...sve e mozno.pa i sunet radi suknja:))))))))))))))))))))))))))))

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
lans напиша:
"epten ako nekoja sere":)))))))))))))))))
kakov papak.bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tvoj kur,tvoja rabota.ali jebi ga..ova e makedonija...sve e mozno.pa i sunet radi suknja:))))))))))))))))))))))))))))
:ne_zboram Папаков ќе си ја задржи кожата, ако дозвољаваш. Мене јогурт не ми се прави, пошо си го мијам редовно и мењам гашти. Габи и млекопреработувачки бактерии не ми фаќа.
Ако тебе ти изумираат ќелиите, твоја работа.
И од која деценија искочи, па жените сукња да ги викаш, друже Лансе.

Евреите и Арапите се сечеле од објективни причини. Пустиња, вода ни за пиење нема а не за замивање. Свињско и вишак кожа, нц.
Али пошто ја живеам у поумерена клима и вода фала богу има(сега за сега), не идам на касап бе.
Ко воли нек изволи, па ќе колиме јагњиња, ќе му ја туриме онаа перјаната капа, и ќе го возиме низ градот. Ќе му викнеме и стриптизета да гледаме сеир :icon_lol: Дали ќе издржи да не му се дигне. :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ја би го рецнал кожинчето, ама ако дојдат три малди послем да ме негуваат, онаја дома мојана ми е малку за куродрвот послем со кој со пискот ќе будам комшии и склекови за намалување на јутроскокот.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
кој збира муда нека отиде уште од одма сега се се прави со анастезија, така да ке ги имаат само тие болните денови од после. Ја искрено не би......не си го давам

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
абе муда ќе зберам, ама времето е мука..

ланс, колку време заздравуе? компликации? нешо од прва рука само, иам инаф линкови..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
7 дена ко нов, мањак кожинче. Идеме заедно, а Офчар, или јок, се пишманиш?

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
стојам на зборот.

зимоска, за распуст (у малкоец) и таман коа све ќе биде дома, на гоење..

да не губат многу часови пуленките :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, дур се на пауза.
Зимус, не знам. Него, никако у Малкоец, таму на трупле го калваат. ја со Анастасија т.е. анестезија сакам.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Eve ja 5 Veka se moltretiram so kozince se setam...i of ne vika... to so vika lans deka so 10kg se gubi do 5cm.. vo pravo e posto eve sega oslabev i vistina e... a za to so ili bez kozince...imalo vakvi infekcii, poubavo bilo da e secen, da ne e... abe seto to si e privatna rabota i nema vrska.. da bese podobar edniot nacin dosea amerikancite dekret ke doneseja za to... Abe Ovcar... odi do bolnica dogovoise so doktorite(200 evra, kopupciono sredstvo) neka dojdat presni(3 godini staz vraboteni odma po zavrsuvajne) medicinski sestri plati si uste(300 korupciona nega) za da te lekuvaat..pa ke vidis deka ni muda ti trea ni bolka ke imas... se lezi do sredstvoto koe go koristis. :))

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Macedalien напиша:
Некои тоа го прават од верси побуди, некои од желба за адаптирање на кожата на големината на пенисниот мускул (практика на пластичните хирурзи во Соединетите Американски држави) а некои оти така сакаат или оти тоа е на мода. Што мислите вие за сирконцизијата или по нашки “сунетот“ :?: :wink:
Само мала забелешка, се вели „Циркумцизија“, а не „сирконцизија“. :wink:

Член од
7 април 2005
Мислења
174
Поени од реакции
0
Гледам големо искуство имаш со „жените од западните земји“. Сунет од нерелигиозни причини е присутен САМО во САД, и веројатно на ниту едно друго место, а сигурно не во западноевропските земји.

lans напиша:
zenite vo zapadnite zemji im e cudno kako nekoj maz moze da bide NEobrezan. lol...kurot raste posle sunet:))))))))))

Kajgana Shop

На врв Bottom