H
^HITMAN^
Гостин
Google Adware ми ги наоѓа.Хитман преку посредник ги наоѓаш тезгите или сам ги договараш?
Пријател, јас можеби сум поскап од децава кои утре ќе ти навалат со ПП да ти нудат цена помала од онаа што јас сега ќе ти ја понудам, но запомни дека јас сум правно лице, компанија и доколку работам со тебе ќе работам со договор и ти ќе добиеш гаранција за страната полноправно важечка на суд.Океј де, не ни барам од тебе да се нафаќаш за помалку... и нормално дека пре би му платил некому повеќе со тоа што ќе бидам сигурно дека ќе го изработи тоа како што треба, отколку на некој помалку, а да не бидам задоволен.
Е сега, уште едно прашање, ако не ти здосадив
Колку би ме чинело, да речеме да направиме концепт, некаков дизајн на страна слична на фејсбук... со тоа што би ти кажал каква функционалност сакам да има страната, кои компоненти да ги содржи, а ти или било кој да ми направи едно идејно решение за тоа како би било најдобро да се изведе и согласно на тоа да направи еден почетен дизајн на којшто понатаму ќе може да се работи. Едноставно кажано, почетна точка, основа, но доволно добро и концизно направена за да може некој потенцијален инвеститор да ја разбере суштината на идејата ?
Доколку си заинтересиран јас би можел да се нафатам за проектот, ќе ти направам се како што гледаш на facebook без никакви багови и грешки и страната ќе ти работи прерфектно, со антиспам заштита со сите придружни елементи, НО со платен хостинг. + автоматски бекап на секои 30 минути. За цена еве да речеме 500 евра од почеток, + 500 по завршување на работата. Значи зборам за genuine страна, да не си ја видиш истата на друго место потоа kako што прават дечиштава со готови темплејти, доведена до совршенство.