Хуманоста и донирањето

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
imam donirano na tie broevite so odi preku mobimak samo na toj nacin isto koga mi doaga nekoj na vrata davam sekogas moze da e sitno ama pak ne e bez ic:)

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Не донирам јас ама татко ми донира кога може.И од кај татко ми на тие бореви што ѕвониш и ти одземаат пари.

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
jas doniram koga mozam..imam davano obleki,pari,vrteno na mobimak itn..ama krv nemam donirano nikad zasto jas nemam dovolno za mene..slabokrvna sum :(

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
На Мобимак броевите иам вртено и го прехранувам и облакам маалскиот домец така нареќен Џонка може некој го знае!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Имам донирано облека во Домот за деца без родители. Понекогаш им давам и по нешто ситно на циганчињата на улица. Убаво е да се помогне. :smir:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
da sum doniral kako i materijalno taka i finansisko :)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Да секогаш донирам по некој динар за да помогнам во нешто,Кога има на телефизија дека треба да се донираат толку и толку пари одма зимам телефонот и донирам колку што можам

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Донирам во супермаркет секој ден, ситнишот што ми останвит го ставам во кутија од црвен крст шо е покрај касата

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
секогаш кога можам донирам

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Лани со меѓународна организиравме цел "хепенинг" поповод собрање средства за домот за деца без родители и собравме доста пари за да им земеме телевизор.(така решија)
Исто имам помагано во добротворните акции на Leo клубот на Скопје и ставам 10ки во кутиите на Lions кога имам ситно.
It's the most I can do, right now :smir:
Не донирам крв за да не утепам некој:pos2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па имам донирано неколку пати и од мобилен, а и на овие што идат по куќи детето болно ова она...операција... евра и ајде нека бега едно кафе. (мада овие што одат по куќи имам забележано дека истиот човек иди повеќе пати со различна слика и документи)

Kajgana Shop

На врв Bottom