Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Kупив карта за на партер па се гледаме таму.:pipi:
Искрено неможам да замислам како некој би можел да испее некоја повесела песна од Тоше знаејќи дека кај сите ќе се осеќа тага за тоа колку ни недостига:cry:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
a зашто кога ги купив ми кажаа дека немало за Јужна, и тоа на 3 места мајка ми била немало за јужна ... и кажале дека партер е се
ма у ПМ :zid::zid:
па, се продале :pos:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
па, се продале :pos:
во саботата ги купив одма кога излегоа во продажба ... но ете од Космофон е купена ... а во овие продавници само за партер имало ...
ништоооооооооооо сеа :cry:
ако не се качам на јужна нема да можам да го ставам огромното знаме ... ТОШЕ ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ :place:
ШИТ!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Имам карти,незнам колку,незнам дали да идам. Се живо ќе биде со насолзени очи таму.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Имам карти,незнам колку,незнам дали да идам. Се живо ќе биде со насолзени очи таму.
ЌЕ идеш Ќе идеш иначе те частам едно банче од 2-3 месеци и од форум и од радио муахахахах еве и Серпиковски ќе ме подржи во идејата ... :tapp:

Кога јас после невидени домачи обврски ден претходно (во времетрење од минимум 16 саати) ќе соберам сила - за тебе нема проблем ...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
ЌЕ идеш Ќе идеш иначе те частам едно банче од 2-3 месеци и од форум и од радио муахахахах еве и Серпиковски ќе ме подржи во идејата ... :tapp:

Кога јас после невидени домачи обврски ден претходно (во времетрење од минимум 16 саати) ќе соберам сила - за тебе нема проблем ...
А мора да плачам и јас?:pos2:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
a зашто кога ги купив ми кажаа дека немало за Јужна, и тоа на 3 места мајка ми била немало за јужна ... и кажале дека партер е се
ма у ПМ :zid::zid:
кога искочија картите имаше само за партер. тие за јужна искочија еден ден покасно. е сега можно е да биде како лани т.е. да бидат отворени вратите од теренот према јужна па од таму да се качиш.

П

Паган-др

Гостин
Абе ако има гужва нема да ти гледаат дали ти се за горе или доле.
Иначе карта е купена.
Сега уште недела да дојде. :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Да не знае некој за на трибини карти кај има ????!!! Ќе се убијам ако нема....

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930

Тешко дека ќе најдеш за на јужна,има да ама само во југотон инаку под др продажни места има само за на партер и побрзај

П

Паган-др

Гостин
Друже ако влагаш у гужвата нема да ти гледаат дали ти е за доле или за горе.
Така сестра ми напраи на последниот концер на Тоше. Картата и беше за доле а седеше на трибина.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Друже ако влагаш у гужвата нема да ти гледаат дали ти е за доле или за горе.
Така сестра ми напраи на последниот концер на Тоше. Картата и беше за доле а седеше на трибина.
на последниот концерт на Тоше беа отворени вратите од трибина према тревник што значи дека како и да е можела да се префрли на јужна. за овој концерт не знам дали ќе биде така. како и да е јас сметам дека доле е поубаво и таму ќе можете да ме најдете :) :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom