Хуманитарен концерт во чест на Тоше Проески (05.10.2008)

Статус
Затворена за нови мислења.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Пред да пишувате нешто, посебно пред да вреѓате, и посебно на ваква чуствителна тема, проверете ги информациите кои ги имате (во случајов немате).
Барем прочитајте нешто од минатите страници...:smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Не реков дека сум најхумана има и многу похумани лица од мене
Точно дека оние блузи, свеќи, албуми со Тоше кои што не се оригинални и дозволени од неговата фондација се навистина крадење на пари.
Но парите што одат во фондацијата и парите од овој концерт ќе одат во хуманитарни цели. Тие не го искористуваат Тоше и само не потсетуваат на неговата хуманост.
А темава е за концертот и ако не си мислел на тие пари дека ке се искористат што си го напишал тука?

Не се потребни вакви постови темава е за концертот.
Пишав погоре оти мислев дека ке одат парите од концертот кај некој келеш. Не знаев дека е од Министерство за Култура организирано. Така да извини ако те навредив тебе и твојата хуманост.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Си купив карти за во партер :vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Далеку од тоа дека нејкам да дадам 200 денари. Не ни си го разбрала постот и одма вреѓаш :uvo:. Ке дадам и 1000 ако треба само да знам дека ке оди во официјална фондација и дека тие пари ке помогнат за сиромасите.
Хуманоста е во срцето точно и не знам што има веза со мојот пост. Сакав да кажам дека ни знам каде одат тие пари, ни ништо. А и Тоше Проевски, самото име ке продава блузи,свеќи,шолчиња, јајца и тн. Тоа сакав да го кажам. И не го сакаше само ти Тоше Проески не скакај како да си најхуманата личност на светот. :salut:
Епа ете тоа не го знаев, мислев дека Авалон или некоја др срање компанија организира. Моја грешка, не мора одма да се напаѓа. Како само вие да го поштувате Проески.
Иначе стојам зад тоа дека исто како Курт Кобејн и сите фејмс починати личности, името Тоше ке се продава.
Ај сега да ти појаснам некои работи: Името на Тоше се користи за правење пари на нелегален начин од страна на 3ти лица кои ги прават тие маички и шољички и слични дребулии. Фондација Тоше Просеки и Агенција за Заштита на Ликот и Делото на Тоше Проески нема одобрено штампање на маици и шољички. Тоа го прават луѓе кои свесно или несвесно вршат криминал т.е. злоупотребуваат права кои ги имаат гореспоменатите институции.

П

Паган-др

Гостин
Ај сега да ти појаснам некои работи: Името на Тоше се користи за правење пари на нелегален начин од страна на 3ти лица кои ги прават тие маички и шољички и слични дребулии. Фондација Тоше Просеки и Агенција за Заштита на Ликот и Делото на Тоше Проески нема одобрено штампање на маици и шољички. Тоа го прават луѓе кои свесно или несвесно вршат криминал т.е. злоупотребуваат права кои ги имаат гореспоменатите институции.
Потполно се сложувам со тебе. Агенцијата нема одобрено тоа. Само одредени "фраери" што штампаат маици вршат и тоа голем криминал. Многу ме загрижува што ликот и делото на Тодор се злоупотребуваат максимално. :(

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Добро, купив карта. Ја загубив прво па ја најдов :):):)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
брао бе шорти цар си .... :) ја би купил карта ама нема со кого да идам.... за жал

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
:vozbud:
Купив карти денес. Само, премногу гужва ќе има. Доволно беше тоа што во неутрално време околу 15ч во Југотон денес имаше редица од некои 5-6 луѓе пред мене и сите купуваа карти за настанов...

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
ЕХеее, од кога набавив, дури и шитнав две! На другарки, да не мислите дека ќарувам на вакви работи! :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И јас конечно имам карта, смирена ми е душата!:pipi:

Одвај го чекам концертот.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman